Bol som na diagnostike, vymenili váhu vzduchu aj spravili repas turba. Chvíľu to šlapalo. A potom toto.
Dík za rady.
AVENSIS VERSO 2,0 D4D, 2002
Ozaj, a vraj "smrdím"

Sorry, mám z toho také nervy, že som si neuvedomil, že tam nie je dostatok info. Takže je to AVENSIS VERSO 2,0 D4D, 2002chmelo píše:Má tam masturbo, takže je to D4D počítam...ale bližšie info by naozaj nezaškodilo....
Ak je to v záruke, tak ich v servise musíš viac kopať, nech sa starajú....ak nie, tak treba hľadať poriadneho mechanika
BTW: nám podobným štýlom odišlo vstrekovacie čerpadlo na služobnej D4D Prevke
Ešte ma napadlo, že tam predchádzajúci majiteľ cca pred 3/4 rokom natankoval 20 l benzínu, vytiahol len 10 l a dolial trochu oleja a doplna naftu. Nemôžu sa to ozývať trysky alebo čerpadlo?peso píše:Mám veľký problém. Teraz v zime mi po štarte kedykoľvek auto stratí výkon počas jazdy až tak, že plynový pedál nereaguje vôbec. Vypnem motor,zapnem a zas ide chvíľu v pohode. Svieti pri tom check engine. Niekedy sa to nestane vôbec,niekedy aj 3x počas 10 km. Keď je motor už zohriaty, tak už je to OK.
Bol som na diagnostike, vymenili váhu vzduchu aj spravili repas turba. Chvíľu to šlapalo. A potom toto.
Dík za rady.
AVENSIS VERSO 2,0 D4D, 2002
Ozaj, a vraj "smrdím"