Tak to přeju hodně štěstí, já ji renoval minulej rok od března do podzimu a jsem rád, že to je hotový, protože to bylo hrozný. Ale ted je ve stavu novýho auta... Ale už je problém s dílama !!! Objednával jsem v Toyotě pravej blatník a ten už neměli ani v Japonsku.... a některé plasty z toho továrního bodykitu už taky nemaj a průser u toho je, že ty plasty mají pod sebou takovou kostru z hodně slabýho plechu, aby ten plast nějak držel tvar a hlavně držel na kastli. Jenže právě zubem času ta kostra zreziví a úplně se vysype a jakmile to rozděláš, tak pak to blbě sedí na tý kastli...Diablo píše:Tak to je mojeVpodstatě vstává z prachu (neplést ,,z prachů" ).Je na ní práce jak na kostele.Takže každého z okolí uvítám.Pište odkaď jste.
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=229
Jasně, klidně i Slovensko ! Jaktože tam máš tolik kW ?? Co to je za typ ? Já měl předtím ST162, ale ta měla myslím 103 kW = 140 PS, tuším.... vím, že byli ještě nějaké GTS nebo tak něco, že měli různé kW, ale nevím, jestli to bylo pro evropský trh...fajry píše:Ak moze byt aj Slovensko:
- viem o jednej peknej cervenej na SK - ale nemam ziadne foto - posnazim sa zohnat.
- a este jednu som videl, ale o nej nemam ziadne info.
Ak nieco zistim, najdem, tak napisem.
Ahaaa. A jak to lítá ?? Co olej, bere ? Co tam máš za ten bodykit ?? To si tam dával nebo už tam bylo - nemáš nějaká fota ?fajry píše:no, ja som kupil celicu s jednym pokazenym motorm 103kw a jednym 110kw. Kedze sa mi to nechcelo opravovat, tak som kupil motor z ciech (dik Diablo) a ten som tam hodil. No a Diablo tvrdil, ze je to 115kW motor. Takze som si to tam napisal
to byl taky jeden z důvodů proč já ty plasty (lamináty) sundal, ty na dveřích a prahy. celica se mi s nima nelíbila, na origo rallye verzy nebyli, jsou těžký a když je tam máš tak kola vypadají moc zalezle. Dám tam prahy z atmosféry a bude to. Kdyby jste o nějakých věděli sem s nima. Ta rallyeová vypadala nádherně...jose.porsche píše:Tak to přeju hodně štěstí, já ji renoval minulej rok od března do podzimu a jsem rád, že to je hotový, protože to bylo hrozný. Ale ted je ve stavu novýho auta... Ale už je problém s dílama !!! Objednával jsem v Toyotě pravej blatník a ten už neměli ani v Japonsku.... a některé plasty z toho továrního bodykitu už taky nemaj a průser u toho je, že ty plasty mají pod sebou takovou kostru z hodně slabýho plechu, aby ten plast nějak držel tvar a hlavně držel na kastli. Jenže právě zubem času ta kostra zreziví a úplně se vysype a jakmile to rozděláš, tak pak to blbě sedí na tý kastli...Diablo píše:Tak to je mojeVpodstatě vstává z prachu (neplést ,,z prachů" ).Je na ní práce jak na kostele.Takže každého z okolí uvítám.Pište odkaď jste.
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=229