Triglav pojišťovna Ano nebo NE pov.ručení ?
Triglav pojišťovna Ano nebo NE pov.ručení ?
Dobrý den,
již druhý rok mám povinné ručení u AXA pojišťovny za 5300kč s krytím 35/35mil. Bonus mám 24měsíců. Zkoušel jsem na ipojisteni.cz a nabízelo mi to pojištění u Triglav s cenou za 4300kč a krytím 50/50mil.Hned mi i z ipojisteni volali a nabízeli mi to. Nemám ani zkušeností s Axou a už vůbec ne s Triglavem. Nikdy jsem neboural.Tisíc korun je velký rozdíl. Mám jít do Triglavu? Díky za rady.
Toyota Avensis 2TD,66kW,r.v.1998
již druhý rok mám povinné ručení u AXA pojišťovny za 5300kč s krytím 35/35mil. Bonus mám 24měsíců. Zkoušel jsem na ipojisteni.cz a nabízelo mi to pojištění u Triglav s cenou za 4300kč a krytím 50/50mil.Hned mi i z ipojisteni volali a nabízeli mi to. Nemám ani zkušeností s Axou a už vůbec ne s Triglavem. Nikdy jsem neboural.Tisíc korun je velký rozdíl. Mám jít do Triglavu? Díky za rady.
Toyota Avensis 2TD,66kW,r.v.1998
Je to tady v pavlačové plenárce, stačí se podívat.... Je to tak těžký? Napiš SZ a udělá ti nabídku, jakou na internetu nenajdeš.
Já mám s triglavem poměrně negativní zkušenost, kdy sem si měl ze servisu vyzvednout cca 3 měsíce po nehodě motorku a přišel mi dopis od triglavu, že prej viník u nich nebyl pojištěnej - i když to bylo všude takhle vedený... Co sem si pak zjišťoval, tak ale odpovědnej člověk tam už nepracuje
Já mám s triglavem poměrně negativní zkušenost, kdy sem si měl ze servisu vyzvednout cca 3 měsíce po nehodě motorku a přišel mi dopis od triglavu, že prej viník u nich nebyl pojištěnej - i když to bylo všude takhle vedený... Co sem si pak zjišťoval, tak ale odpovědnej člověk tam už nepracuje
Holomek!
Přesně tak Tommy, jak máš tady odkaz na toho Jirku Howarda, tak lepší cena opravdu není a navíc je to u kooperativy... Sám jsem si taky zjišťoval někdy v říjnu na tom ipojištění mé možnosti a byl jsem mile překvapen, tak jsem se s nimi domluvil, že mi cinknou v lednu, už se mi i ozvali a když jsem jim řekl, co můžu mít od kooperativy tady přes forum, tak mi sdělili, že takovéhle nabídce nemůžou konkurovat... Já teď budu akorát dávat výpověď u své pojišťovny a také si to budu dělat u "našeho" člověka.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ono, je defakto jedno jakou mas pojistovnu na povinny ruceni, protoze penize po ty pojistovne chce vzdy poskozeny (coz nemuzes byt nikdy ty) a tudiz, pokud mas platnou smlouvu... tak neni co resit
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas, pokud jde o povinné ručení tak proč platit více když pojistíte někoho jiného, ale s tímto bych problém neviděl že nezaplatí poškozenému, tohle vy neřešíte a zatím se mi nestalo že by mi nezaplatili nabourali mne 3krát a vždy to proběhlo bez problémů.
Takže vybrat tu nejlevnější a není co řešit.
Takže vybrat tu nejlevnější a není co řešit.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
jj nejlevnější! a možná každý rok kontrolovat kolik platim - u allianzu po mě chtěli víc, než aktuálně nabízeli online - tedy jsem puvodní pojistku (utzavřenou také online!) zrušil a uzavřel novou jsou to potvory spolehaj, že člověk zaplatí a dál se nestará, ale to pětikilo mi za tu minimální námahu stálo.
To právě v dnešní době bych nedělal. Zrovna známý měl nehodu a ten co ho boural měl nějakou divnou pojišťovnu a měl problém z nich dostat peníze. Myslím,že je větší pravděpodobnost,že známe pojišťovny by si to tolik nedovolily. Ale to je o štěstí Stát se může kdekoliv a cokoliv. TomiTour byl také velký a krachnul