Vrzající plasty
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vrzající plasty
máte nejakou radu jak na ne? vrze to hlavne v zadu, poradne dotahnout a spasovat opravdu nestaci a vydelavat je nechci.
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzající plasty
a vis jaky plasyty ti tam vrzou ??? kamosovi v golfu takhle takvy vrzaly tak sme tam nalepili kus kozenky a bylo po vrzanija_ma píše:máte nejakou radu jak na ne? vrze to hlavne v zadu, poradne dotahnout a spasovat opravdu nestaci a vydelavat je nechci.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no prave me to taky normalne nevrze, ale ted kdyz je snih a jdu jezdit tak to je hruza, jeste jak se ta kastle krouti.. no i kdyz tam mam plny a 5tis ot, tak pres rev vyfuku to neslysim, ale kdyz jedu pomalu, tak je to hruza! zkusim to teda necim podlepit, snad to pomuze
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
a co si pustit muziku jelimani
biscuit> joooo jako taky mi chyběj na tom zadním plastu v kufru tyhle srágory i když to drží a nevrže... dobrej tip, díky, časem třeba se tam stavim to se hodí... goood info!!! ale už sem si řikal že by se tam daly kladivem nabušit špunty-korky od vína... možná to udělám takhle univerzálně
biscuit> joooo jako taky mi chyběj na tom zadním plastu v kufru tyhle srágory i když to drží a nevrže... dobrej tip, díky, časem třeba se tam stavim to se hodí... goood info!!! ale už sem si řikal že by se tam daly kladivem nabušit špunty-korky od vína... možná to udělám takhle univerzálně
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Taky mi to vrže...a to nemám vzadu žádné plasty(ani na zadních dveřích).Budou to asi i gumové lemy,které mrazem ztuhnou.Zajímavé je,že 185 byla v té době po Supře druhá nej od Toyoty a přitom soudobý Lexus má veškeré(opravdu veškeré)plasty,plastíky a vlastně veškeré spoje proti tomu ošetřeny.Je tam taková látková páska,která vše lemuje.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No toyote asi nezbyl rozpocet na pasky proti oteru a zvukumKeeek píše:Taky mi to vrže...a to nemám vzadu žádné plasty(ani na zadních dveřích).Budou to asi i gumové lemy,které mrazem ztuhnou.Zajímavé je,že 185 byla v té době po Supře druhá nej od Toyoty a přitom soudobý Lexus má veškeré(opravdu veškeré)plasty,plastíky a vlastně veškeré spoje proti tomu ošetřeny.Je tam taková látková páska,která vše lemuje.
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Sem našel tuhle fotku a chtěl bych ten těsnící materiál jak je na plastech v kufru... vypadá to výýýborně, takhle to je original u celic 5g coupe (viděl jsem ten kufr u šroubka- cabrio. Přesně tohle bych si někdy rád někde nechal udělat... ale v tmavě modrým provedení, aby ladil ke koberci Ne kvůli hudbě- v kufru žádná hudba neni a nebude, to mi stačí live sound bez basáku v kufru, ale ty plasty v kufru jsou prostě trapný- takhle by to vypadalo opravdu perfektně- kožíšek .
Nezná někdo nějakou firmu, nejlíp v Praze, kde bych jim nechal plasty a oni by mi je takhle pěkně potáhli? Bych si časem udělal radost
Nezná někdo nějakou firmu, nejlíp v Praze, kde bych jim nechal plasty a oni by mi je takhle pěkně potáhli? Bych si časem udělal radost
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++