Project "CECIL" - ZRUŠENO :(
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak po dlouhé odmlce musím konstatovat
KONEC PROJEKTU CECIL
Bohužel jak zřejmně většina členů zaregistrovala co se stalo kastli Cecily, bylo rozhodnuto pro ukončení projektu.
Zbylé díly dostane DOKY aby mohl uspěšně dokončit svoji TA22 a byl bych velmi rád kdybych ji někdy potkal na cestě, aspoň bych s toho měl opravdu velmi dobrý pocit, že to nepřišlo uplně vniveč.
Pro ty keří ještě neviděli par foto jak to holka ukončila::: bude nám chybět
Po několikaměsíčních tahanicích s vypořádáním s firmou, která mi tohle provedla, mne už bohužel přešlo první nadšení a totálka střechy mne trochu odradila a ukončila moje nadšení v projektu pokračovat.
KONEC PROJEKTU CECIL
Bohužel jak zřejmně většina členů zaregistrovala co se stalo kastli Cecily, bylo rozhodnuto pro ukončení projektu.
Zbylé díly dostane DOKY aby mohl uspěšně dokončit svoji TA22 a byl bych velmi rád kdybych ji někdy potkal na cestě, aspoň bych s toho měl opravdu velmi dobrý pocit, že to nepřišlo uplně vniveč.
Pro ty keří ještě neviděli par foto jak to holka ukončila::: bude nám chybět
Po několikaměsíčních tahanicích s vypořádáním s firmou, která mi tohle provedla, mne už bohužel přešlo první nadšení a totálka střechy mne trochu odradila a ukončila moje nadšení v projektu pokračovat.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Mně zůstavá jenom konstatovat že když jsem to uviděl nevěděl jsem co říci že zničili komplet jeden celý projekt........ prostě jsem to nechápal....a hoc zvyklej na ledacos jsem tupě koukal a probíral jsem si z toho špatně.
Arnie v tom marazmu pak projevil chuť mi pomoci ať dokončím alespoň já TA22 když jsem se taky již klonil k tomu že to zabalím.
V podstatě projekt TA22 pokračuje jen díky němu.Dost mně to pak namotivovalo a zavázalo a pokuď lidi kolem mně takovým způsobem jednají tak bych neměl vypadat tak že se vzdám a zachovat si nějakou tvář dál když mi dal možnost Arnie tím že mě oslovil a zbytek dílů poskytl k využití komplet na dokončení TA22 ať auto jezdí v ČR.Arnieho je systematický člověk který pečlivě zaznamenával díly a jejich rozebírání takže mi to pomůže i v katalogizaci dílů s následnou jejich repasí.
Tímto veřejně děkuju Arnie!!!
[/b]
Arnie v tom marazmu pak projevil chuť mi pomoci ať dokončím alespoň já TA22 když jsem se taky již klonil k tomu že to zabalím.
V podstatě projekt TA22 pokračuje jen díky němu.Dost mně to pak namotivovalo a zavázalo a pokuď lidi kolem mně takovým způsobem jednají tak bych neměl vypadat tak že se vzdám a zachovat si nějakou tvář dál když mi dal možnost Arnie tím že mě oslovil a zbytek dílů poskytl k využití komplet na dokončení TA22 ať auto jezdí v ČR.Arnieho je systematický člověk který pečlivě zaznamenával díly a jejich rozebírání takže mi to pomůže i v katalogizaci dílů s následnou jejich repasí.
[/b]
Nějaké ty auta doma jsou.
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já tedy nevím jací čuráci to za tu střechu brali a když viděly že se to boří tak měli přestat nebo já fakt nevím fakt mi to hlava nebere ale rozhodně bych kulitomu neukončil projekt to tedy ne protože je to šílenost ta střecha a prodražilo by se to ale neházel bych flintu do žita je to škoda promysli to ještě uý jen kuli nám slintačům co na takovýhle projekt nemáme
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Doky píše:Mně zůstavá jenom konstatovat že když jsem to uviděl nevěděl jsem co říci že zničili komplet jeden celý projekt........ prostě jsem to nechápal....a hoc zvyklej na ledacos jsem tupě koukal a probíral jsem si z toho špatně.
[/b]
aha takže už to je hotovka no tak to pak ale každopádně pokkud to je takhle tak bych ale tu kastli nevyhazoval protože jinak jí nic není !
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Víš oni jsou hrozně vychcaní ve firmách odškodní tě určitou výší ale nedají ti tu zničenou kastli atd. pokuď to má být odškodnění v určité výši atd. atd.prostě ono je to složitější jak se zdá a ty tahanice ti pak vemou i chuť mít to auto jako radost a popravdě rečeno ja to jak s každým autem přes střechu .... a tohle obzvlášť.Proto mi Arnie napsal když jsem to chtěl zabalit a nabídl mi to a s tím že chce ať to auto jezdí v ČR s čímž jsem souhlasil.No a po tom co jsem si promluvil s Liborem a pár lidma tak jsem se zlomil a jedu dál i kdybych měl sloužit od vidím do nevidím ale dotánu to nyní do konce z úcty k Arniemu a ostatním a proto jsem odsunul GT4 to zas byla moje oběta.
Nějaké ty auta doma jsou.
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Doky píše:Víš oni jsou hrozně vychcaní ve firmách odškodní tě určitou výší ale nedají ti tu zničenou kastli atd. pokuď to má být odškodnění v určité výši atd. atd.prostě ono je to složitější jak se zdá a ty tahanice ti pak vemou i chuť mít to auto jako radost a popravdě rečeno ja to jak s každým autem přes střechu .... a tohle obzvlášť.Proto mi Arnie napsal když jsem to chtěl zabalit a nabídl mi to a s tím že chce ať to auto jezdí v ČR s čímž jsem souhlasil.No a po tom co jsem si promluvil s Liborem a pár lidma tak jsem se zlomil a jedu dál i kdybych měl sloužit od vidím do nevidím ale dotánu to nyní do konce z úcty k Arniemu a ostatním a proto jsem odsunul GT4 to zas byla moje oběta.
ok chápu , je to ale težké a bolestivé a sou to zmrdi, je mi to líto protože vím jakou zní měl arnie a nejen on ale i tady kluci z fora radost byla pěkná no....byla
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
project celic
Hledím na to co Ti provedli a némůžu tomu uvěřit jak je někdo hloupý to by snad neudělal ani Pat a Mat.Je naní spousta práce určitě se podívej po jiné střeše, to snad není pravda co někdo"umí" dal bych návrh na celosvětovou cenu v blbosti!!!!!!!!!!!!!
slzy sa mi tlacia do oci
Ako sa k tomu postavila ta firma ? Co ti povedali ? Co ti ponukli za nahradu Alebo ako sa to riesilo ?
Ja by som asi vyskocil z koze a potom plakal niekolko dni ako male decko ...
fakt ze skoda jej kastna vizerala vo fakt dobrom stave ...
Ako sa k tomu postavila ta firma ? Co ti povedali ? Co ti ponukli za nahradu Alebo ako sa to riesilo ?
Ja by som asi vyskocil z koze a potom plakal niekolko dni ako male decko ...
fakt ze skoda jej kastna vizerala vo fakt dobrom stave ...
EE90, 2E, rv 1988 - Pinďa
AT180, 4AFE, rv 1991, B-LFB
AT180, 4AFE, rv 1991, B-LFB
Uprimnou soustrast nektery lidi maj v hlave s odpustenim nas...
Corolla E9 1,6( 77Kw ( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video