LED v parkovackach
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nekteri policiste na to hledi jini ne , vzdy je to o cloveku, ale ja nerad skadlim tak si takoveto bezvyznamne veci odpoustimProNik píše:tak nevim me tvrdili ze v parkovackach muzou byt pouze zarovky a ze priste muzu dostat pokutu az 2000kc
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
No jenže problém je ten, že i bílá dioda svítí jakoby do modra, ale to už záleží na posouzení každýho technika.Alliq píše:tak jsem se byl zeptat technika na STK, jak je to s legalnosti LEDek, abych s tim pak nemel nejaky problem, a on ze neni problem, pokud to sviti bilou barvou a je to videt...
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16

když to čtu,tak jsem si připomenul jednu věc na kterou jsem čučel jako pako.Po montáži lid diod pod budíky,do přístrojovky a jako parkovačky mi to zhruba rok svítilo perfektně-pak mi z ničeho nic začala jedna led dioda blikat-po dalším měsíci druhá.Tak jsem skusi parkovačky a blikali oboje-hnet jsem to předělával na klasický žárovky protože to tak začalo asi po roce dělat všem kdo to tam měl.
Přitom po pitvě jsem zjistil že ta led dioda tam nemá žádnej odpor-diodu ani nic podobnýho-prostě vada led diody. Nechápu ale je to tak a začne to dělat každá
Jsem vás nepotěšil co? No jo no Věčnej rejpal je Věčnej rejpal
Přitom po pitvě jsem zjistil že ta led dioda tam nemá žádnej odpor-diodu ani nic podobnýho-prostě vada led diody. Nechápu ale je to tak a začne to dělat každá

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
No a některý diody to začnou dělat i dřív 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16

JOjo už jsem to taky zpozoroval měl jsem je v budíkách a postupně z těch 3 co tam jsou tak zprava začaly blikat jedna už ani neblikala a začala druhá..tak jsem se na to vybodl a jsou z5 žárovky...no a v parkovačkách chvílu mě to dělalo ale teď je zase pokoj ťuk ťuk...Tonda píše:když to čtu,tak jsem si připomenul jednu věc na kterou jsem čučel jako pako.Po montáži lid diod pod budíky,do přístrojovky a jako parkovačky mi to zhruba rok svítilo perfektně-pak mi z ničeho nic začala jedna led dioda blikat-po dalším měsíci druhá.Tak jsem skusi parkovačky a blikali oboje-hnet jsem to předělával na klasický žárovky protože to tak začalo asi po roce dělat všem kdo to tam měl.
Přitom po pitvě jsem zjistil že ta led dioda tam nemá žádnej odpor-diodu ani nic podobnýho-prostě vada led diody. Nechápu ale je to tak a začne to dělat každá![]()
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
ja zkusil ty moje zpilovat, rozptyl svetla je o neco malo lepsi, ale sviti to stejne desne malo, a je to vazne do modra... bylo u nich napsano xenon white...
asi na to prdim, nebavi me porad vyndavat parkovacku, uz jsem ji mel venku snad milionkrat... az dostanu chut tak se na to zase podivam, ale objednam na to nejaky jiny...
asi na to prdim, nebavi me porad vyndavat parkovacku, uz jsem ji mel venku snad milionkrat... az dostanu chut tak se na to zase podivam, ale objednam na to nejaky jiny...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
mno já to tedy s tou 'modou' oduvodnil jakože xenon přeci taky není bílej...ale do modra...a vevnitř jsem měl ještě modrou přímo na osvětlení přihrádky a ukázal jsem mu jak vypadá modrá...tak to nechal bejt...Alliq píše:ja zkusil ty moje zpilovat, rozptyl svetla je o neco malo lepsi, ale sviti to stejne desne malo, a je to vazne do modra... bylo u nich napsano xenon white...

1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
LED v parkovačkách
Ahoj,
nedávno mě praskla už třetí parkovačka v krátké době asi půl roku. To se mě zdá nějak moc. Kdo se s tím reflektorem má furt rozdělávat. Nemůže to být nějaký kolísající napětí? Nahradil jste někdo klasicky parkovací žárovky bílejma ledkama?
Dík za odpovědi.
nedávno mě praskla už třetí parkovačka v krátké době asi půl roku. To se mě zdá nějak moc. Kdo se s tím reflektorem má furt rozdělávat. Nemůže to být nějaký kolísající napětí? Nahradil jste někdo klasicky parkovací žárovky bílejma ledkama?
Dík za odpovědi.
Corolla E11 Hatchback, 1,4 VVTi, 2000