Dnesni srazik u me

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

Zdary tak jsem si udelal jeziska a koupil jsem si volant na karu mam teda jeste v nemecku u kamose tyhle zadni svetla ale ten volant je supr :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

[quote="Invader"]Zdary tak jsem si udelal jeziska a koupil jsem si volant na karu mam teda jeste v nemecku u kamose tyhle zadni svetla ale ten volant je supr :D

Čau, volant je super!!! Moc se ti tam hodí. Je na něm napsáno R1 sport? Jestli jo, tak to samé mám já. Mě se líbí, že máš střed i ramena tmavý, musím to předělat, já tam mám moc chromu a hliníku...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jj diky zapochvalu to potesi 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Invader-jo volant moc pjeknej a pásne ti tam
to Brázda-chromu neni nikdy dost!!! bych si ruce urazil kdybych chromovanou nebo leštěnou součástku přestříkával na tmavo :lol: , ber mě s rezervou-já mám v chromu všechno co šlo...
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

marcelus píše:to Invader-jo volant moc pjeknej a pásne ti tam
to Brázda-chromu neni nikdy dost!!! bych si ruce urazil kdybych chromovanou nebo leštěnou součástku přestříkával na tmavo :lol: , ber mě s rezervou-já mám v chromu všechno co šlo...
To vím, já koukal na tvoje fotky na rajčeti samej chrom. Asi je dobrý ten interiér třeba do třech prvků - já chci chrom, hliník, karbon a nějak to vkusně nakombinovat.Já nechám ty chromy na průduchách od topení...to se mi líbí a trochu na tom volantu, ještě uvidím. Když to zkur...tak to vrátím nazpět, je to jen folie.
Odpovědět

Zpět na „MR2“