vykáš jí někdy?

vše ohledně modelové řady Celica
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

microne....však musel jsem to prostě udělat, byla to dlouhá cesta. Teď už je holka u lakýry, takže finish.....hurá. Ještě jí musim složit, takže doufám, že mi bude napovídat. Jakýkoli další zásahy už budou poze upgrade :)
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dacan> noooo něco by se hodilo... taková ta klasika- to co jsme měli na srazu tak mi dávalo moooc příjemně... já už opravdu tak nehulim jako dřív... sem kupoval 5géček před létem a vydrželo mi to až do teď :-) dám si jednou za čas, ale zato si to brutálně vychutnám... piva piju pořád hodně, ale THC si dávám jako luxusní vychutnávku, něco jako 15letej kubánskej rum... (ten sem si teda ještě nikdy nedal... když sem se ze srandy zeptal na baru co to stojí... tak sem se hoooodně vysmál až do aleluja... i bez jonta :-) dám vědět... jako s tim snow srazem to vypadá až mooooc zasekle... to počasí je jako kdyby byla obleva... po zimě... jaro... počasí je úplně vymatlaný :-)

Raimok> pohoda, já sem si jen tak rejpnul... sem někde čet, jak někdo rejpal do někoho a on napsal skvělou hlášku " I am little bitchy today" I am sorry :-) Ta hláška se mi líbí... občas sem bitchy a baví mě to :-) ve skrze Jing-Jang nemůžu pořád psát samý lichotky... i když jing- jang je taky blbost že... jediný co existuje je Lítací Špagetový monstrum... dneska sem si dal špagety... vynikající :-) když vidim tu debilitu- tv Noe... třeba... já bych je jednoho po druhým podříznul a ten kříž jim nacpal do prdele a zatočil s nim proti směru hodinových ručiček, ty zmrdi jak se snažej manipulovat s hloupýma lidma... kurvy!!!! ... pokavaď nechápou, že FSM je nad všema náboženstvýma a křesťanskýma kokotinama. :stupid: ty sračky co si dovolej pouštět do éteru- vlastní zasranej kanál... vyjebat s nima... totálně vyjebat... je to normální povolená sekta!!! s vlastním kanálem??? naprogramovanej kanál- ANÁL na kompletní vymejvání mozků!!! kdo to financuje??? jako uvítal bych kanál s islámskou tematikou třeba... to by asi nevonělo... ale proč? stejný kecy... stejná manipulace... jen je tam blbstein místo boha a ježíše aLLAH... a možná bych se pobavil víc... stejně jsou obě tyhle "vlny" k smíchu... a kdyby to zamítli tak by to byla diskriminace... (no sem si ulít... trošku offtopic 6+piv... :-) a co třeba satanskej kanál? já bych se rád podival na tu konkurenci!

PS: ale myslim že je fakt zbytečný lakovat tyče pod autem.... nikdo kromě tebe to neocení... spíš si "zarejpou" :-) peace

lucinka> já mam dojem, že i když jsme se tu někteří přiznali... někteří si to nechali pro sebe, nebo je to teprve čeká :-) tak jsou na týhle planetě i šílenější individua... třeba: prší, leje jak z konve... přijíždim na benzinku, že si koupim cíga... a vidim tam frontu do myčky! :lol: Ty hovada si jedou umejt auto do myčky i když prší!!! To je na ústavní léčbu... nebo se mi povedlo pozorovat jednu slečnu vedle v autě, jak luxuje a čistí úplně uklizenej a vyčištěnej interier... asi se nudila... chudinka- dr. chocholoušek je tam cubydup :-) tohle dělaj i chlapy občas sem viděl- to je úchylka- jako hoooodně velká luxovat, sprejovat úplně čistej interier... to je postižení... "já sem si vedle v autě pustil muziku a řikám si " tak ten je dobře v prdeli!" "ten je jasnej" odvést do cely a napojit ho na nějakej chip. :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“