řídí vaše manželky (přítelkyně) ?

cokoliv co Vás zaujalo v kategorii foto a video, jednotlivé vkládejte, více fotek linkujte...
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

řídí vaše manželky (přítelkyně) ?

Příspěvek od Tonda »

Natočil jsem mou ženu na letišti.Papíry nemá-jezdila i s Corollou a libovala si v 4A-GE ale celá bez sebe byla spíš z Favorita :?
http://www.youtube.com/watch?v=JFjPh7XmlS0
Nechápu-když jsem se snažil natočit jak jezdí s Corollou,tak jí hleděla z očí smrt :lol: Tak jsem toho nechal

Ale v tomhle se nebála :roll: http://www.youtube.com/watch?v=8b-HL-EjkBw

Nepochopím
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

:lol: :lol:
takže je na škodárny a ameriky
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

moja odmietala Celicu vyskusat ze sa jej boji. Ale dakto ju ukecal a vyskusala Smarta s automatikou :D Tak sa jej to zapacilo ze uz sa tvari pristupne aj na manualnu celicu. Len ju bude treba poriadne pripravit :)
Obrázek
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Já nemám nervy na to, abych pustil k volantu ženskou :D.

Abych to upřesnil: Já nemám nervy na to, abych pustil k volantu mýho auta ženskou :D. Až si koupí (samozřejmě s mým přispěním) svoje, tak s tím problém nemám :D.
Naposledy upravil(a) Tequilla dne pát 20.11.2009, 10:49, celkem upraveno 1 x.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

:D :D to je dobrý téma. Já zas nemám nervy dělat rodině a dětem taxikáře :D takže žena jezdí, jezdí dost a jsem tomu moc rád!! :D

(z důvodu větší pasivní bezpečnosti jezdí velkým autem, já sám většinou malým)
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

Jazdi, a jazdi dobre, kupili sme jej auto ked dostala vodicak (Nissan almera 96tku), potom presedlala na Mazdu Demio a teraz Toyotu Corolu Verso.

Ta posledna jej sedi najviac (asi kvoli 130kw motoru).. ale jazdi bezpecne a predpisovo ale niekedy az prilis pasivne..
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Tak ja strach nemam .. byvala pritulka byla jeden ze dvou az tri lidi, se kteryma se nebojim jako spolujezdec .. soucasna pritulkyne nema ridicak, ale na parkovisti si za to sedla (no nakonec byla legrace, ale jsme celi a auto taky) ... :-)
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

jinak pánové nechte je řídit co nejdřív! na auta se vykašlete, to koupíte jiný.. nekecejte jim do řízení, to nechte na jinejch řidičích a na policajtech :wink: , spoluúčast u případný pojistný události nemusí být nijak tragická...

totiž jestli vám nezačne řídit zamlada pak se z toho pos.... :D
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Tak to ja mam trochu vylepsemy tip :-). Napred ridte vy, nez se zenska vykeca ze svych ooohromnych blbosti ktere ji trapi (vy se muzete soustredit na rizeni a pritom jakoze na pul ucha poslouchat :wink: ) a az se vykeca, nechte ji ridit, bude se na to vic soustredit a bude ji to vic bavit (a vy mate zase klid) :P
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Ta moje řídí, měla svýho času i svoje auto (2x fiaty) a od té doby co je se mnou v Praze, tak jezdí jen když ji půjčím. Jezdí dobře a nebojí se.
Ale k Corolle má respekt - hlavně z mé případné reakce na případnou nehodu :) což je vlastně jedině dobře.
Teď přemýšlí, že si koupí své vlastní auto, chce Audi A4 nebo C-Klasse :lol: Takže jsme se dohodli, že až ona si koupí takový auto, že musím udělat něco zásadního s Corollou, abych vedle ní nevypadal jak sociál. Závěr je ten, že tolik peněz, co žena investuje do novýho auta pro sebe, já nacpu do Corolly :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Manželnicu jsem pustil za volant své Corolly jenom párkrát - vždycky to skončilo děsnou hádkou o to, jestli je lepší normálně řadit, nebo tam ty rychlosti prostě kopat. Tak si pořídila svojí vlastní (červenou) Corollu a je spokojená. Kope si své rychlosti jak chce a nikdo jí do toho nekecá :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Jimmi píše:Manželnicu jsem pustil za volant své Corolly jenom párkrát - vždycky to skončilo děsnou hádkou o to, jestli je lepší normálně řadit, nebo tam ty rychlosti prostě kopat. Tak si pořídila svojí vlastní (červenou) Corollu a je spokojená. Kope si své rychlosti jak chce a nikdo jí do toho nekecá :D

jj tak to jsme na tom stejně :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Jimmi píše:Manželnicu jsem pustil za volant své Corolly jenom párkrát - vždycky to skončilo děsnou hádkou o to, jestli je lepší normálně řadit, nebo tam ty rychlosti prostě kopat. Tak si pořídila svojí vlastní (červenou) Corollu a je spokojená. Kope si své rychlosti jak chce a nikdo jí do toho nekecá :D
trochu nevim co si představit pod pojmem "kopat" ?:)

Jinak souhlasim že je potřeba ženskou dostat za volant co nejdřív a s některejma mít trpělivost(a ne jen ženskejma, znám dost chlapů co sou za volantem zoufalý), ženská je od přírody anititechnickej tip, tak k tomu většinou tak nepřilne jako chlap a auto často bere prostě jen jako něco co jí doveze odtud sem, zvlášt pokud neni její, nebo se jí nelíbí... to je pak schopná často auto použít i jako beranidlo. Chlap je v tomhle jinej, ten jede jako dobytek s jakym koliv autem a dokurvý kterýkoliv auto, je jedno jestli je jeho nebo ne, ale aspoň se u toho náramně baví.. :D

PS: ted vážně, největší rozdíl co u ženskejch vidim je to že jezdí hodně opatrně, prostě neriskujou, a když se pak někdo táhne na okrece za autem pilotovanym ženskou která neni schopná tu smradlavou Avii, sunoucí se 50tkou, předjet, tak to dost lidí vytáčí, atd... ,ale na druhou stranu na vás ženská nezačne nervně troubit jen co na 0,005s zaspíte na semaforu a nesnaží se zrychlovat nebo na vás najíždět když se jí snažíte předjet(tohle znám jen od chlapů)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

"kopat" rychlosti... to je známej pojem, kterej má za následek např. to, že začne vyskakovat rychlost... že... 2. stupeň např. a částečný i totální zničení převodovky. Příčinou je to, že řidič absolutně nemá sladěnou nohu na spojce s řadičkou a škube tam rychlosti bez dokonalýho sešlápnutí spojky. Tohle uměj ale i chlapy... resp. třeba ty, co jsou zvyklí na škodky, a další německý auta a pak přesednou do japonce.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Manželnicu kdosi v autoškole údajně učil, že spojkový pedál se v první polovině dráhy pouští pomalu, a po zbytek rychle. Ano, u některých modelů aut to může fungovat. Aplikuje-li se to mechanicky, je to dost tragédie.
Samozřejmě manželka vůbec netušila, k čemu tenhle pedál slouží. Pro ni to byla jen jakási komplikace pro dosažení vyšších rychlostí. Začal jsem tedy podrobným vysvětlováním, co to ta spojka vůbec je a k čemu v autě slouží.
Postupně došlo k radikálnímu zlepšení, ale pořád to není na řízení mé toyotky.

Dále jsem se musel prát i s jinými zlozvyky:
* šahá do volantu (za to mi chtěl instruktor v autoškole na první jízdě urazit ruku - na mou omluvu snad jen to, že jsem to odkoukal od dědečka, který, ač vynikající řidič, přeci jen začínal jezdit již dávno před válkou)
* když jede v koloně a někdo stojí na vedlejší, tak podvědomě zpomaluje, čímž může tomu čekajícímu snadno vnuknout myšlenku, že ho chce pustit (nechce) nebo se chystá odbočit
* ve zrychlovacích pruzích na dálnici zastavuje a čeká, až auta přejedou
* křižovatku po rozjezdu projíždí zásadně na jedničku, dvojku řadí až asi sto metrů za ní

Také se jí povedlo kdysi dávno rozjet se s mým žigulíkem s prokluzem zadních kol - asi jako v amerických filmech. Předjížděla autobus stojící na zastávce. Přitom točila volantem jednou rukou spodkem dlaně a u toho samozřejmě troubila. Pak se ptala, jestli to troubili na nás.
V podzemních garážích v Intersparu služební felicií, se kterou také kdysi trénovala, nejdříve málem zbourala sloup při couvání. Místo, aby šla zkontrolovat škody, jako každý normální řidič (rozpůlený nárazník o jeho hranu - zjištěno dodatečně) kopla jedničku, šlápla na plyn a zmizela z garáží s kvílením pneumatik jako v americkém filmu. Dvojku řadila opět až za křižovatkou před obchodním centrem.

Prostě samé veselé příhody :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Fotky + videa ostatní“