Avensis - FAP
-
- Člen Týmu
Avensis - FAP
Zdravim, dnes sem si poridil Avensis Liftback 2,2 disel nic moc o tom aute nevim, chtel bych vedet jestli tenhle typ ma Filtr pevnych castic? diky moc
Naposledy upravil(a) michal.sara dne pát 06.11.2009, 18:10, celkem upraveno 1 x.
Avensis 2.2 D4-D 110KW - T25
-
- Člen Týmu
Re: Avensis - FAP
Možná jsem to měl upravit je to Avensis 2,2 D4-D , 110KW z ledna 2006 asi určitě před faceliftem, protože nemá blinkry na zpětných zrcátkách.
1. Zdá se mi, že mi kolísají otáčky při stání +/- 200ot. při volnoběhu. ještě to musím pořádně vyzkoušet, protože to stálo asi měsíc v bazaru. Jestli to není tím?!
2. Ten filtr pevných částic je, není
3. Jaký typ žárovek má mé auto H7, H4?!
4. Nemá někdo možnost zjistit podle VIN historii auta?
Kilometry, servis apod? Nemám servisku.
Děkuji moc
1. Zdá se mi, že mi kolísají otáčky při stání +/- 200ot. při volnoběhu. ještě to musím pořádně vyzkoušet, protože to stálo asi měsíc v bazaru. Jestli to není tím?!
2. Ten filtr pevných částic je, není
3. Jaký typ žárovek má mé auto H7, H4?!
4. Nemá někdo možnost zjistit podle VIN historii auta?
Kilometry, servis apod? Nemám servisku.
Děkuji moc
2 a 3 by jsi měl najít v manuálu pokud se nepletu. Najety km těžko zjistíš, ale orientačně pokud má pod 200tisíc km, neměl by jsi v interiéru najít skoro žádny opotřebení na volantu,řadičce a gumách na pedálech.
Histotii ale podle VINka nenajdeš,najdeš jen jestli bylo kradeny, jakou má výbavu,měsíc a rok výroby a podobně.
Histotii ale podle VINka nenajdeš,najdeš jen jestli bylo kradeny, jakou má výbavu,měsíc a rok výroby a podobně.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Mih
Kolísání otáček resp. jejich zvýšení je způsobeno, tím jak píše kolega výše. Zap. topení, klimatizace i ventilátoru. Po ohřátí a ustálení poměrů klesnou z cca 1100 na cca 900.
Osobně bych u auta s neznámou historií zajel do autor. servisu. Po připojení diagnostiky se dá celkem dost zjistit.
Filtr pevných částic u tvého typu motoru není.
Osobně bych u auta s neznámou historií zajel do autor. servisu. Po připojení diagnostiky se dá celkem dost zjistit.
Filtr pevných částic u tvého typu motoru není.
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mih
Takova diagnostika, co delaji v autorizovanych servisech se da udelat na kolene doma a vyjde te to daleko levneji...staci najit nekoho s OBDII cteckou.Mih píše:...Osobně bych u auta s neznámou historií zajel do autor. servisu. Po připojení diagnostiky se dá celkem dost zjistit...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
-
- Člen Týmu
- Jiří Pánek
- Navigátor
Pokud je tvé auto dovoz z Německa či jiného západního státu tak klidně i slabší verze může mít DPNR katalyzátor jako D-Cat
Toyota JORGE
Mazda 5 1,8 Comfort ´05
Toyota Corolla 1,6 GTi ´88 - toho času v rekonstrukci
...nafta patří do kamen a do traktoru !!!
...a na spotřebu, tak na tu s...
...zvuky a pazvuky vyřeší VOLUME doprava
Mazda 5 1,8 Comfort ´05
Toyota Corolla 1,6 GTi ´88 - toho času v rekonstrukci

...nafta patří do kamen a do traktoru !!!
...a na spotřebu, tak na tu s...
...zvuky a pazvuky vyřeší VOLUME doprava
- Jiří Pánek
- Navigátor