Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka
Jsou Jardo,mám to vyzkoušeno jde o to že spodní strana nebude jen lemem ale udělaná do plochy sedící přímo na horní plochu palubky tak si to prostě představuju ,nevím zdali jsem se správně vyjádřil prostě to nebude sedět jen na,,britu" kolem.Dalším + je to že to můžu dělat na fix nemíním měnit a doplňovat to jinak ani v budoucnu, dělám to jako koncovou věc co se týče monitoringu motoru a další budík do interiéru nepřipadá do úvahy proto taková úvaha.Pak ti dám zbytek lepidla je to nějaká speciálka vyvíjená NASA na plasty a na polykabronát a epoxidové živice atd.na něco to pužíval táta když dělal nějakou zakázku a sneslo to zátěž takovou že tohle nebude problém.Stačí pár kapek 

Nějaké ty auta doma jsou.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no zkratka maš v zimě o zábavu postarano
zítra a pozítří doladím ještě par veci kolem motoru a interieru,udela se geo a jedeme do ulic
už mám připravenou i zakladní plnící mapu
pro začatek dame 0.65 bar od 3000ot/min

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jo Libore mam to v hlavě a znáš mě.Prostě jsem si to vymyslel a tak to prostě zrealizuju.Udělám i varianty na jinej menší průměr a pokusím se udělat i nějaký ,,univerzál".Koupím Lukoprén a technologický postup odlitku z palubky mám schválen modelářema koukali na foto tak prý to půjde,,vzít" a pak se z horní částí kde bude umístěn budík musím hrát i se sklonem-náklonem k řidiči atd.
P.S.Tvůj záměr mě potešil no myslím že se kvůli stříkání nárazníku k zajíždění dostaněš dýl
no ale možná mě mile překvapíš.
no tak se zítra na to vrhni a dej report co jsi stihl udělat.
P.S.Tvůj záměr mě potešil no myslím že se kvůli stříkání nárazníku k zajíždění dostaněš dýl

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
myslím že kvuli nárazníku nemusíme nijak extremne odkládat zajíždení - respektive prvotní popojíždení a odladování ( tak aby se nepoškodily chladiče )Doky píše:Jo Libore mam to v hlavě a znáš mě.Prostě jsem si to vymyslel a tak to prostě zrealizuju.Udělám i varianty na jinej menší průměr a pokusím se udělat i nějaký ,,univerzál".Koupím Lukoprén a technologický postup odlitku z palubky mám schválen modelářema koukali na foto tak prý to půjde,,vzít" a pak se z horní částí kde bude umístěn budík musím hrát i se sklonem-náklonem k řidiči atd.
P.S.Tvůj záměr mě potešil no myslím že se kvůli stříkání nárazníku k zajíždění dostaněš dýlno ale možná mě mile překvapíš.
no tak se zítra na to vrhni a dej report co jsi stihl udělat.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A co ten budík dat na pravou stranu dolů nebo nahoru ke sloupku? Budík je tam od toho aby hlídal tebe a ne ty budík. Tebe vůbec nezajímá pokud auto pojede co zobrazuje. Primárně budou fail/safe limity nastaveny v jednotce,plx jsou druhá pojistka a slouží víceméně pro účely odladěni jednotky a pro to aby ji dodaly kontrolní údaje a zobrazily až auto nepojede důvod proč. Spousta lidí si objednává plx senzor moduly pouze s převodníkem usb za účelem logovaní do pc,poté co nastaví jednotku doporučuji uzamknout a nevšímat se. Tobě je přeci jedno jestli budík ukazuje tlak turba. Pokud je hodnota dobře auto jede. Pokud špatně auto se zastaví.
Ano Libi proto jsem i ten celý systém kupoval a proto jsme v podstatě investoval do tohto monitoringu a ochrany motoru.Nebudu hlídat budík on mně upozorní respektive vypne auto při dosažení limitních hodnot které by značili možnost poškození jakékoliv součásti s rezervou.To je samozřejmým v tom co jsem rešil to vše jsme již probrali a jsem si toho vědom a tohle byla moje požadavka,nemíním hlídat 5 budíků jak idiot a kdo pak bude řídit??? :lol:Vždyť když chci kopec budíků tak si koupím letadlo ne? Sám jsi to neuhlídal a odpálil motor tak víš o čem mluvím.
Tohle co vymýšlím je v podstatě jen desingová úprava něcoho co se mi líbí jako doplňek interiéru
a bude to vlevo tam mi to vyhovuje.Pokuď ale někdo to udělá podlé mé představy určitě se bránit nebudu a vychutnám si jinou aktivitu jak hraní se a vytváření kopyta.To od toho anglána není to pravé co chci ale je to nejblíž k mé představě.
P.S.Honzíku nechám to na Vás jak budete potřebovat tak to uděláte třeba i bez střechy
pokuď já auto dostanu ze střechou
.
Tohle co vymýšlím je v podstatě jen desingová úprava něcoho co se mi líbí jako doplňek interiéru

P.S.Honzíku nechám to na Vás jak budete potřebovat tak to uděláte třeba i bez střechy

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Musel jsem teď řešit věci ohledně zprovoznění mého auta do práce,a věci se mají asi takto: interiér komplet,zítra pořeším nějaké ty designové věci v motoru. Motor běží,boost mapa připravena. Příští týden nějaké větší video určitě bude. Jinak už jsem připravil i zapojení pro 3sge a mapu s progresivní změnou vstřiku a předstihu. (Kysi)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vydrž
no dneska už udělala příšera své první metry
jěstě po arealu doladím par vecí a pustíme ji ven
ovšem jde z ní respekt,při přeparkovávání jsem jen tak zlehka pošimral plynový pedál a ona hned protočila kola
s tím tlakem turba si budu muset pořadně pohrát,protože to by mohl Doky uzavřít smlouvu s nejakou firmou pro velko odběr pneumatik.