CAMRY V6 AT 1997 - cvrlikání na předních kolech.

vše ohledně modelové řady Camry
Odpovědět
lisakus
Člen Týmu

CAMRY V6 AT 1997 - cvrlikání na předních kolech.

Příspěvek od lisakus »

Zdravím, mám toto auto asi 4 roky,a trápí mě cvrlikaní předních kol.
Dělá to jen když je ráno chladno např. méně jak 8 stupnů, odpoledne když je 20 stupnů tak nic. 4 roky to dělalo pravé kolo, nyní začalo i levé. Cvrlikání se ozývá při přejzdu nerovností na silnici jako kdyby bylo něco volné. Říkám cvrlikáníprotože to není vyloženě mlácení. Vždy po výměně gum stabilizátorů je cca 1-2 měcíse slyšitelné méně, pak je to jako před výměnou gum, stabiolizátorů. Ale řekl bych že se to pořád zhoršuje. Homokinetický kloub to není nebot když se začal ozývat na pravé straně tak sem ho vyměnil ale cvrlikání se nezměnilo. Nemáte někdo podobný problém. Na STK vše ok a u Duby mi vyměnili gumy stabilizátorů ale ty to podle mě neřeší jen zmírňují.
A druhá věc, nechal sem na levém předním kolem vyměnit manžetu která byla prasklá, a po měsíci se začalo ozývat klepání při jízdě do prava když je motor lehce pod plynem. Tak přemejšlím jestli to mám v servisu reklamovat protože evidentně to s tím souvisí. Díky za radu.
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

nevím zda ti pomůžu ale co vim tak dost odchází horní uložení tlumičů tzn. pryž nalisovaná v oceli a ložisko máme poměrně těžká auta a v Čr moc výmolů jestli to cvaká na hrbolech tak bych řekl že by to mohlo být tohle. Jinak co já ještě nemám vyřešeno je cvakání při rozjíždění do mírného kopečka pod jedničkou při záběru si to zacvaká :(
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
Odpovědět

Zpět na „Camry“