majitelia ST 185 kuk sem

vše ohledně modelové řady Celica
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ked som tomu pridal na jednotke do 6tis a pustil spojku tak to hrabalo-mokra cesta.. mam to prepojene na prevodovke v uplne krajnej polohe..vraj sa to v nej nesmie tahat.. bohuzial som to v tom musel tahat.. nemam k autu manual..vie mi niekto povedat k tomu prepinaniu viac?
Celica All-trac
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Ja mam 4x4 turbo a ze by se zrovna plazila to se rict neda podle mne je to slusnej letec :lol: Jak vylezou otacky na ty 4000-4500 tak za mnou litaj kusy asvaltu vydel sem to video je to fakt nic moc.Jen jestly muzu dodat otec jezdil scanii taky jim netahla odvezla se do znackoveho servisu a byly z toho tumpachovi mnenily vstriky stelovaly cerpadlo tlaky turba a nic skousely, jezdily.Nakonec prisli na to ze byla praskla gumova hadice na sani ale nejdriv udelaly pomalu generalku motoru a pritom to byla takova hovadinka.Ale u tebe je zajimave ze jedne dva de a pak slus.Docela zahada nato ze to tlaci jenom vzduch.Ale asi by mne to taky nenechalo spat.
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

...do 200 sa to uz taha ako slimak
mison.. ja ked som kupil CS, este na nom nic nebolo porobene a 200 bola malina 230 no problem a potom to bolo spomalene... ja som na nom dal tach. 250, ale este nekoncil.... predchadzajuci majitel (svojciar) tvrdil ze na nom isiel na dialnici v DE tach.270
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

no mne ale bohuzial vase pocity nepomozu :o(( keby sa dalo tak natocte video ako to zrychluje.. nech to pocujem a vidim na tachaci.. vsetci pisu ze im to ide ako delo a pritom si precitam recenziu a porovnam to v hre a ide miu to rovnako...tak bud mam prehnane velke naroky alebo fakt neviem kde je problem. ja beriem tachac iba fakt orientacne lebo je v milach a este am ine kolesa tak to dost skresluje..a v podstate ani nemam moc velke rovinky kde by som to mohol vyrubat na 200..skocte do auta s kamerou a potocte nieco :o)
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Farock píše:Ja mam 4x4 turbo a ze by se zrovna plazila to se rict neda podle mne je to slusnej letec :lol: Jak vylezou otacky na ty 4000-4500 tak za mnou litaj kusy asvaltu vydel sem to video je to fakt nic moc.Jen jestly muzu dodat otec jezdil scanii taky jim netahla odvezla se do znackoveho servisu a byly z toho tumpachovi mnenily vstriky stelovaly cerpadlo tlaky turba a nic skousely, jezdily.Nakonec prisli na to ze byla praskla gumova hadice na sani ale nejdriv udelaly pomalu generalku motoru a pritom to byla takova hovadinka.Ale u tebe je zajimave ze jedne dva de a pak slus.Docela zahada nato ze to tlaci jenom vzduch.Ale asi by mne to taky nenechalo spat.
ja by som potreboval by si sadol s niekym do auta a meral zrychlenie z 0-150 pripadne 0-200. to by mi asi pomohlo najviac. A tiez napisat ake tam mas upravy.
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

CS píše:...do 200 sa to uz taha ako slimak
mison.. ja ked som kupil CS, este na nom nic nebolo porobene a 200 bola malina 230 no problem a potom to bolo spomalene... ja som na nom dal tach. 250, ale este nekoncil.... predchadzajuci majitel (svojciar) tvrdil ze na nom isiel na dialnici v DE tach.270
jak ze si na tom nemal nic porobene? sak si tam mal chip! vies ako nahovno je programovana seriova 4WD? navyse mas CS a ten mam uz od vyroby agresivnejsie mapy. Moje auto nemam ziadne netesnosti, proste ziadna chyba ktora by sa dala odhalit.. asi pockam kym CS bude rozpredavat svoje a uchytim si turbinu, ECU a AFM :o))) potom budem king
Celica All-trac
Lucky Boy
Člen Týmu

Příspěvek od Lucky Boy »

jo jinak v novym tuningu je celica 4x4 treba tam je neco oni napsany jak jede atd . :D
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

no, příteli nespolíhej se na video a změř kompresní tlaky, jinak se dál nepohnem. Až vyloučíš mechanické vady motoru tak můžem diagnostikovat na dálku dál.
U těch ventilů je rozdíl 0,08 mm tzn, že na jednom motoru se blížíš k maximu a u druhého je to teprve minimum rozmezí. U tak výkonného motoru se to nedá jen tak hodit za hlavu.
Pokud chceš přímou radu co a jak, tak první věc je zajet na brzdu abys vyloučil subjektivní názor na výkon.
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

no ale na slovensku snad ani bzda na 4x4 nieje. Inak uz mi dost ludi zo zahranicia povedalo ze podla videa to ide na trojke uplne normalne. tlaky zmeram neskor...ja som ich uz meral davno, lebo mi to neslo odzaciatku ako som to poskladal..vtedy tam bol problem so zapalovanim. a boli dobre. Aspon sa mi zdalo na tom mojom meraku co som spravil je pravda, ze ked som ho pripojil tak to neukazovalo tlaky nic moc, ale potom som tam dal ventil lebo rucicka tam lietala, a potom to po chvilke natlakovalo dobry tlak. motor je po GO takze by mohli byt dobre.a mali by sa zlepsovat.
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

uz to jazdi o dost lepsie..aspon sa mi zdalo. Nakoniec to asi bol iba povoleny olejovy filter.
Celica All-trac
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

mison píše:uz to jazdi o dost lepsie..aspon sa mi zdalo. Nakoniec to asi bol iba povoleny olejovy filter.
povoleny olejovy filter? mozes to prosim blizsie popisat? btw, nebolo to auto zo zaciatku take pomale preto, lebo si nove diely potrebovali sadnut, zabehnut sa?
ak mozes, daj sem aktualne video, nech mozeme porovnat aka je to zmena oproti staremu. vdaka.

drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

a este to bolo tym ze bol lad na ceste :wink:
ked bude teplejsie, sucho a budes mat dobre kolesa a obutie... urcite sa to zlepsi :wink:
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

drgi píše:
mison píše:uz to jazdi o dost lepsie..aspon sa mi zdalo. Nakoniec to asi bol iba povoleny olejovy filter.
povoleny olejovy filter? mozes to prosim blizsie popisat? btw, nebolo to auto zo zaciatku take pomale preto, lebo si nove diely potrebovali sadnut, zabehnut sa?
ak mozes, daj sem aktualne video, nech mozeme porovnat aka je to zmena oproti staremu. vdaka.

drgi
ze by si sadli za jeden vikend? ked bol povoleny filter tak mohlo cez neho nasavat vzduch do klukoveho priestoru a odtial je to odvetravane do sania. Cize tam isiel nemerany vzduch co sposobovalo chudobnu zmes. To je zatial moj nazor.
Celica All-trac
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

mison píše:ked som tomu pridal na jednotke do 6tis a pustil spojku tak to hrabalo-mokra cesta.. mam to prepojene na prevodovke v uplne krajnej polohe..vraj sa to v nej nesmie tahat.. bohuzial som to v tom musel tahat.. nemam k autu manual..vie mi niekto povedat k tomu prepinaniu viac?

Maš to všechno tady... http://www.celicatech.com/imagearchive/ ... /IN/IN.htm
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
voloda
Člen Týmu

Příspěvek od voloda »

mison píše:no ale na slovensku snad ani bzda na 4x4 nieje. Inak uz mi dost ludi zo zahranicia povedalo ze podla videa to ide na trojke uplne normalne. tlaky zmeram neskor...ja som ich uz meral davno, lebo mi to neslo odzaciatku ako som to poskladal..vtedy tam bol problem so zapalovanim. a boli dobre. Aspon sa mi zdalo na tom mojom meraku co som spravil je pravda, ze ked som ho pripojil tak to neukazovalo tlaky nic moc, ale potom som tam dal ventil lebo rucicka tam lietala, a potom to po chvilke natlakovalo dobry tlak. motor je po GO takze by mohli byt dobre.a mali by sa zlepsovat.
v kosiciach uz maju brzdu aj na 4x4...
Toyota Celica GT 2.0 3S-GE, ST202
r.v. 1997
Odpovědět

Zpět na „Celica“