Kde jsme koho potkali ;-)
- martin.matess
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

dnes odpoledne jsem v hradci králové směrem na velkej kruhák k prachárně jedouc potkal s mou odtahovkou celicu 5.g faceliftovou sti červenou s kitovanýýmy zadnímy blatníky v ploniči, není to někdo odsud?? odtahovku mam sice žlutou čily né nenápadnou ale s celicou nemá nic krom jejího vožení společnýho tak se nezdravil, škoda celicu potkám málo kdy 

http://www.martinmatess.estranky.cz/ 
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw

Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- tunerka-celica
 - Člen Týmu

- Preatorian
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

To by mě taky zajímalo kdo parkuje s mojí Mikaelou v NáchoděRED5ive píše:Dotyčnej majitel tomu nebude asi věřit, ale v krátký době dvakrát za sebou sem potkával červenou 6g s polepama na boku v Náchodě pod Klínkem a na Běloveský... kdopak by to tak asi moh bejt???:-D
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"

jj tu červenou 5. gen jsem viděl včera v Pardubkách před elektro průmkou, značka byla nějak CRI ****. A pak na dvoře tý školy stála tmávě modrá 6. gen. Někdo odsud?martin.matess píše:dnes odpoledne jsem v hradci králové směrem na velkej kruhák k prachárně jedouc potkal s mou odtahovkou celicu 5.g faceliftovou sti červenou s kitovanýýmy zadnímy blatníky v ploniči, není to někdo odsud?? odtahovku mam sice žlutou čily né nenápadnou ale s celicou nemá nic krom jejího vožení společnýho tak se nezdravil, škoda celicu potkám málo kdy
- Pavel Liška
 - Věčnej rejpal

kde jsme koho potkali
Včera kolem druhé za UB směr UH bílá 5g,za volantem něžné pohlaví.

Re: kde jsme koho potkali
malem jsem na te tve krasce oci nechala, fakt nadhera, jsem rada ze sem tam nekoho potkam, a kdyz je to takova krasna kara, tak to je hned den hezciPavel Liška píše:Včera kolem druhé za UB směr UH bílá 5g,za volantem něžné pohlaví.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..

..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..