Lazený výfuk SW20
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když potřřebuješ předjet tak je lepší vytočit na max než ztratit řazením, nad 6000rpm je zbytečný točit normálně, jako myslím si že záleží spíš na kroutícím momentu kterej padá dolů nějak u 5 tisíc-viz graf, jako dlouho sem se snažil pochopit vztah kroutící moment x výkon,ale pořád v tom tápu, moje teorie je taková že kroutící moment udává zrychlení (jak to jde do otáček), vlastně jak rychle seš schopen nabrat výkon, ale vím o tom asi to co ostatnímarcelus píše:to já teda alespoň při předjíždění to točím kam se dá, když si chci zablbnout-myslim že maximální výkon je psanej v 6800 otáčkách-alespoň u 175ps verze

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já ze zase pochlubím hezkým výfukem co jsem našel na stránkách který sem dal marcelus s těma silenblockama, docela dobrej obchod, aspon tam něco maj....
Tak po takovým pudu je to muj favorit, vypadá fešně jako z turba ovšem na turbo není
vypadá fakt krutě
http://www.highperformanceparts.cz/vyfu ... 9198.10994

Tak po takovým pudu je to muj favorit, vypadá fešně jako z turba ovšem na turbo není

http://www.highperformanceparts.cz/vyfu ... 9198.10994

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
,mám tady mr2 sw20 3sgte kde je HKS za 1500usd a nad těmi sváry bych zvracel!!! hnus velebnosti!!!Yokohama píše:není od věci, ale asi bych koupil už svařenej
právě proto bych ho svařil sám,nerad saham na věci dvakrát a chci aby mi dědic neumyl prdelYokohama píše:bych měl jistotu že to někdo svařil správně, byť teda z nerezu...potřebuju aby vydržel do duchodu

Naposledy upravil(a) libor12 dne úte 23.02.2010, 12:19, celkem upraveno 1 x.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ne kazdej ma pristup na TIG ci WIGA a svarit to dobre je taky kumst 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Yokohama má u nás studentskou slevu
nerez může být ještě s přídavkem titanu pokud by někdo toužil
a oužité tlumiče dle výběru,doporučuji dynomax ultra flow nebo magnaflow xtra zaroven je možné i vyrobit laděné svody s garantovaným 10% nárůstem u n/a 3sge. vychází se z odbržění. pokud tam nebude tak nechávam na autě a neplatíte ani kč.

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hm hm to je ševel pro uši
to abych si vyřídil ISIC ...
No výfuky vypadaj dobře,a na výkon hodně lidí slyší včetně mě, o těch svodech sem už uvažoval... jsou to zajímavý nabídky s tím odbržděním, můžem to zkusit bude to jako ruleta... bud a nebo
potřeboval bych to vlastně komplet od motoru až ven s náhradou za kat+termopásku, otázka pak jaká by byla cena no
A na co titan?? jen tak aby řeč nestála

No výfuky vypadaj dobře,a na výkon hodně lidí slyší včetně mě, o těch svodech sem už uvažoval... jsou to zajímavý nabídky s tím odbržděním, můžem to zkusit bude to jako ruleta... bud a nebo

A na co titan?? jen tak aby řeč nestála
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ona to není ruleta
pokud je motor ok a ma na brzdě plus/minus tovární hodnoty tak je těch 10% naprosto reálných zvlášt u emera. Konstrukce svodu není "nazdařbůh" ale podařilo se mi získat výkresy jedne z renomované ladičske firmy ktera u svých výrobků garantuje to samé. Titan zvyšuje tepelnou odolnost,z meho hlediska zbytečnost,někdo si to přeje,podstatně to ovšem zvyšuje cenu materialu. Zminěna firma prodava svody za "lidových" 1900usd ja to zvladnu za polovinu i se zbytkem výfuku ve std nerezu.