.Já děkuju za návštěvu a že jste na mně nezapoměli.Vypadal ten příjezd na parkoviště pěkně
 .Já děkuju za návštěvu a že jste na mně nezapoměli.Vypadal ten příjezd na parkoviště pěkně  .
 .

tady je odkaz na nějaké fotky
  tady je odkaz na nějaké fotky prostě super, lidí mraky, super lidí mraky, Celd mraky, zábavy mraky, chlastu mraky, někteří lidi na mraky
 prostě super, lidí mraky, super lidí mraky, Celd mraky, zábavy mraky, chlastu mraky, někteří lidi na mraky  opravdu super akce a zasloužíš velkou 1* za uspořádání a vůbec snahu kolem toho, a všichni ostatní co se podíleli(vim dalšího jen Redfiva a ten by stejně spychnul
 opravdu super akce a zasloužíš velkou 1* za uspořádání a vůbec snahu kolem toho, a všichni ostatní co se podíleli(vim dalšího jen Redfiva a ten by stejně spychnul  ), sice něco se všema domluvit bylo ve výsledku skoro jako boj s větrnýmy mlýny, ale něco se tam přece jen zvládlo a pro mě byla důlěžitá zábava, nic víc nic míň.
 ), sice něco se všema domluvit bylo ve výsledku skoro jako boj s větrnýmy mlýny, ale něco se tam přece jen zvládlo a pro mě byla důlěžitá zábava, nic víc nic míň.
 Ono ukočírovat téměř 40 Celic a hlavně jejich individualistických majitelů je celkem fuška. Foost má aspoň výhodu, že je největší a vždy když měl proslov, tak ho aspoň všichni viděli
 Ono ukočírovat téměř 40 Celic a hlavně jejich individualistických majitelů je celkem fuška. Foost má aspoň výhodu, že je největší a vždy když měl proslov, tak ho aspoň všichni viděli 
 Jen tady nebude podmínka, že se musí účastnit všichni
 Jen tady nebude podmínka, že se musí účastnit všichni