Sháním hagusy na Avensis Combi
Sháním hagusy na Avensis Combi
Zdravím tojoťáky! Mám jeden problém, možná že mi někdo pomůže. Zjistil jsem, že se vždycky najde nějaký šmejd, který ukrade všechno, co není přivařené
. V mém případě to byly hagusy - prostě jsem jednou zjistil, že mi ze střechy Avensisu trčí jen šrouby.... Pak jsem zjistil, kolik stojí nové a rázem jsem pochopil - takže bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví o nějakých hagusech z vrakoviště - jde o Avensis kombi r.v. 2005. Díky za info!

Re: Sháním hagusy na Avensis Combi
to sou teda hajzloverottencom píše:Zdravím tojoťáky! Mám jeden problém, možná že mi někdo pomůže. Zjistil jsem, že se vždycky najde nějaký šmejd, který ukrade všechno, co není přivařené. V mém případě to byly hagusy - prostě jsem jednou zjistil, že mi ze střechy Avensisu trčí jen šrouby.... Pak jsem zjistil, kolik stojí nové a rázem jsem pochopil - takže bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví o nějakých hagusech z vrakoviště - jde o Avensis kombi r.v. 2005. Díky za info!

zdravím všetkých. Je to smutné, čo všetko dokážu ukradnúť.
Chcem sa opýtať, ako sa dávajú dole tie plastové kryty čo zakrývajú skrutky na tých ,,hagusoch,, . Mám T22 kombi, r.v. 10/2001.
Pravdepodobne mi stade zateká do kufra, potrebujem to pretesniť.
Ďakujem za rady.
Chcem sa opýtať, ako sa dávajú dole tie plastové kryty čo zakrývajú skrutky na tých ,,hagusoch,, . Mám T22 kombi, r.v. 10/2001.
Pravdepodobne mi stade zateká do kufra, potrebujem to pretesniť.
Ďakujem za rady.

Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi