Nechat si dovezt nebo hledat v bazaru?
Nechat si dovezt nebo hledat v bazaru?
Caute,
chtel bych si poridit Avensis, 1.6 - 1.8, HB, rv 98-99, tak kolem 150 - 160.000 vic ne. V bazaru jsem zatim na nic slusneho nenarazil - divam se pres internet.
Myslite si, ze se vyplati si ji nechat dovezt na zakazku? Nemate nejakou zkusenost s timto pripadne nejaky tip? Jsem Brnak. Dival jsem se napr. na http://www.eurocar.cz/index.php?_=dovoz, ale to mi prijde jako docela slibotechna.
Btw, kde hledate hlavne ojetiny? Jasny je tipcars, ale je neco podobne obsahleho?
Diky za info
chtel bych si poridit Avensis, 1.6 - 1.8, HB, rv 98-99, tak kolem 150 - 160.000 vic ne. V bazaru jsem zatim na nic slusneho nenarazil - divam se pres internet.
Myslite si, ze se vyplati si ji nechat dovezt na zakazku? Nemate nejakou zkusenost s timto pripadne nejaky tip? Jsem Brnak. Dival jsem se napr. na http://www.eurocar.cz/index.php?_=dovoz, ale to mi prijde jako docela slibotechna.
Btw, kde hledate hlavne ojetiny? Jasny je tipcars, ale je neco podobne obsahleho?
Diky za info
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
v eurocaru maji strasne predrazeny auta
dival sem se tam na corollu z 91 - pekne rezava za 50tis, ale nakonec sem v aaa koupil uplne krasnou carinu za 37tis
kdyz shanel auto tata, tak sme se divali v eurocaru na r19 - tam chteli 70tis, v aaa nakonec koupil r19 ze stejnyho roku se stejnou vybavou za 45tis
tim ROZHODNE nechci rict, ze aaa je dobrej bazar - sou to pekny kurvy a dalsi auto bych tam asi nekoupil
ale eurocar je hodne drahej bazar
v brne je plno ruznych bazaru, ale nikde nic poradnyho. kde je nejakej vyber je fakt ten eurocar a aaa

dival sem se tam na corollu z 91 - pekne rezava za 50tis, ale nakonec sem v aaa koupil uplne krasnou carinu za 37tis
kdyz shanel auto tata, tak sme se divali v eurocaru na r19 - tam chteli 70tis, v aaa nakonec koupil r19 ze stejnyho roku se stejnou vybavou za 45tis
tim ROZHODNE nechci rict, ze aaa je dobrej bazar - sou to pekny kurvy a dalsi auto bych tam asi nekoupil

ale eurocar je hodne drahej bazar

v brne je plno ruznych bazaru, ale nikde nic poradnyho. kde je nejakej vyber je fakt ten eurocar a aaa
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Predajcovia
Neskusal si pozerat na stranky predajcov, ci sa tam neobjavi nejaky kus co zobrali na "protihodnotu"? Mozno sa ti podar kupit slusny kus s jasnym povodom za cenu ako z bazaru, alebo len mierne drahsim. Ja by som sa vybral aj tymto smerom.
ferino
Avensis
Já bych ti doporučil individuální dovoz, není to problém. Ale platí, že budeš muset věnovat spostu času hledání na mobile.de nebo autoscout.de. Já jsem to tak udělal a přivezl jsem si na jaře Avensise 99 v super stavu. Jinak docela dobrý nabídky maj i v Tsusho Průhonice (www.toyotapruhonice.cz), v odkazu "služby" je tam prodej ojetých aut. Myslím, že tam by ty auta měla být v pohodě. Teď jsem koukal, že tam za 150-160 nějaký jsou.
Toyota Avensis 1.6 sedan linea luna limited '99
Toyota Corolla 1.4 xli 3dv hatchback '93
Fiat 500F 0.5 '71
Fiat 500F 0.5 '71
- Honza
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsi pevně rozhodnutej a viš jekej modela a tip chceš tak mam dobreho znameho kterej taha auta z CH ja měl od něj už dost aut a max spokojenost.Je sice z Plzně ale to neva ja jsem Z Hradce Kralove.Vždy jsem mu řekl co chci a on mi to sehnal pak jsem tam bud jel snim nebo mi ho dovezl on a zařidil vše až po techničak ja jsem ho jen postavil u nas na značky.Jesli na něj chceš kontakt ozvi se.Všechna auta od něj byla bez problemu.
Dik za info,
zkusim se pro zacatek porozhlednout u prodejcu Toyot, tam bych mohl treba natrefit na neco ve slusnem stavu s dobrym puvodem. Jeste zvazuju, jestli si nepriplatit za rocnik 2000-2001, to uz by melo mit motor s VVT-i ne? Snad by se tak za 190-200t dalo neco sehnat.
Jinak znamy ma dodavku s privesem, takze by nebyl problem si i neco dovezt z Nemec, ale je s tim asi hafo papirovani, ze?
zkusim se pro zacatek porozhlednout u prodejcu Toyot, tam bych mohl treba natrefit na neco ve slusnem stavu s dobrym puvodem. Jeste zvazuju, jestli si nepriplatit za rocnik 2000-2001, to uz by melo mit motor s VVT-i ne? Snad by se tak za 190-200t dalo neco sehnat.
Jinak znamy ma dodavku s privesem, takze by nebyl problem si i neco dovezt z Nemec, ale je s tim asi hafo papirovani, ze?
papírování při dovozu
Papírování není vůbec žádný!!! Koupíš auto v D, přejedeš přes hranice, tam ukážeš jen doklad o koupi (jako žes to někde neukradl). V Čechách si necháš udělat STK + Emise při dovozu a na dopravním inspektorátu ti daj techničák a SPZ. Když budeš mít štěstí a na inspektorátu budou rychlý, tak se to dá stihnout za 1 den. A cena za tohle všechno cca 4.500 - 5.000.Jospo píše:Dik za info,
Fiat 500F 0.5 '71
Fiat 500F 0.5 '71
ještě něco
A dovezené auto bude vždy v lepší stavu, než auto z ČR.
Fiat 500F 0.5 '71
Fiat 500F 0.5 '71
- petrumr
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
http://www.rakar.cz/ a na tohle zkus tam mail a oni Ti odpoví,kdybych nespíchal tak bych je využil. 

toyota corolla 4E FE 65kW
- Jirka Litvín
- Člen Týmu
Jé to je vtipná stránka (automonology), doporučuji i těm co nic nekupují!petrumr píše:http://www.rakar.cz/ a na tohle zkus tam mail a oni Ti odpoví,kdybych nespíchal tak bych je využil.
Carina E ´94 - 2.0 98kW