Nechat si dovezt nebo hledat v bazaru?

vše ohledně modelové řady Avensis
Jospo
Člen Týmu

Nechat si dovezt nebo hledat v bazaru?

Příspěvek od Jospo »

Caute,
chtel bych si poridit Avensis, 1.6 - 1.8, HB, rv 98-99, tak kolem 150 - 160.000 vic ne. V bazaru jsem zatim na nic slusneho nenarazil - divam se pres internet.

Myslite si, ze se vyplati si ji nechat dovezt na zakazku? Nemate nejakou zkusenost s timto pripadne nejaky tip? Jsem Brnak. Dival jsem se napr. na http://www.eurocar.cz/index.php?_=dovoz, ale to mi prijde jako docela slibotechna.

Btw, kde hledate hlavne ojetiny? Jasny je tipcars, ale je neco podobne obsahleho?

Diky za info
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Zkus kontaktovat Tygra tady na fóru.
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

v eurocaru maji strasne predrazeny auta :?
dival sem se tam na corollu z 91 - pekne rezava za 50tis, ale nakonec sem v aaa koupil uplne krasnou carinu za 37tis

kdyz shanel auto tata, tak sme se divali v eurocaru na r19 - tam chteli 70tis, v aaa nakonec koupil r19 ze stejnyho roku se stejnou vybavou za 45tis

tim ROZHODNE nechci rict, ze aaa je dobrej bazar - sou to pekny kurvy a dalsi auto bych tam asi nekoupil :!:
ale eurocar je hodne drahej bazar :(
v brne je plno ruznych bazaru, ale nikde nic poradnyho. kde je nejakej vyber je fakt ten eurocar a aaa
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
ferino
Člen Týmu

Predajcovia

Příspěvek od ferino »

Neskusal si pozerat na stranky predajcov, ci sa tam neobjavi nejaky kus co zobrali na "protihodnotu"? Mozno sa ti podar kupit slusny kus s jasnym povodom za cenu ako z bazaru, alebo len mierne drahsim. Ja by som sa vybral aj tymto smerom.
ferino
Mesky
Člen Týmu

Avensis

Příspěvek od Mesky »

Já bych ti doporučil individuální dovoz, není to problém. Ale platí, že budeš muset věnovat spostu času hledání na mobile.de nebo autoscout.de. Já jsem to tak udělal a přivezl jsem si na jaře Avensise 99 v super stavu. Jinak docela dobrý nabídky maj i v Tsusho Průhonice (www.toyotapruhonice.cz), v odkazu "služby" je tam prodej ojetých aut. Myslím, že tam by ty auta měla být v pohodě. Teď jsem koukal, že tam za 150-160 nějaký jsou.
Toyota Avensis 1.6 sedan linea luna limited '99
Toyota Corolla 1.4 xli 3dv hatchback '93
Fiat 500F 0.5 '71
Honza
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza »

jestli jsi pevně rozhodnutej a viš jekej modela a tip chceš tak mam dobreho znameho kterej taha auta z CH ja měl od něj už dost aut a max spokojenost.Je sice z Plzně ale to neva ja jsem Z Hradce Kralove.Vždy jsem mu řekl co chci a on mi to sehnal pak jsem tam bud jel snim nebo mi ho dovezl on a zařidil vše až po techničak ja jsem ho jen postavil u nas na značky.Jesli na něj chceš kontakt ozvi se.Všechna auta od něj byla bez problemu.
Jospo
Člen Týmu

Příspěvek od Jospo »

Dik za info,
zkusim se pro zacatek porozhlednout u prodejcu Toyot, tam bych mohl treba natrefit na neco ve slusnem stavu s dobrym puvodem. Jeste zvazuju, jestli si nepriplatit za rocnik 2000-2001, to uz by melo mit motor s VVT-i ne? Snad by se tak za 190-200t dalo neco sehnat.

Jinak znamy ma dodavku s privesem, takze by nebyl problem si i neco dovezt z Nemec, ale je s tim asi hafo papirovani, ze?
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

nazdar, pokud bys nikde neuspěl, mohl bych ti dát telefon na lidi, co se věnují dovozům a servisování toyot v brně
Pepa
Manager Týmu

Dovoz?

Příspěvek od Pepa »

Po mých skušenostech bych radil, nech si auto radši přivézt z venku.První Toyo byla omlazená na papírech a druhá zas docela slušně očesaná - to víš zlatý český ručičky................... :wink:
Mesky
Člen Týmu

papírování při dovozu

Příspěvek od Mesky »

Jospo píše:Dik za info,
zkusim se pro zacatek porozhlednout u prodejcu Toyot, tam bych mohl treba natrefit na neco ve slusnem stavu s dobrym puvodem. Jeste zvazuju, jestli si nepriplatit za rocnik 2000-2001, to uz by melo mit motor s VVT-i ne? Snad by se tak za 190-200t dalo neco sehnat.

Jinak znamy ma dodavku s privesem, takze by nebyl problem si i neco dovezt z Nemec, ale je s tim asi hafo papirovani, ze?
Papírování není vůbec žádný!!! Koupíš auto v D, přejedeš přes hranice, tam ukážeš jen doklad o koupi (jako žes to někde neukradl). V Čechách si necháš udělat STK + Emise při dovozu a na dopravním inspektorátu ti daj techničák a SPZ. Když budeš mít štěstí a na inspektorátu budou rychlý, tak se to dá stihnout za 1 den. A cena za tohle všechno cca 4.500 - 5.000.
Fiat 500F 0.5 '71
Mesky
Člen Týmu

ještě něco

Příspěvek od Mesky »

A dovezené auto bude vždy v lepší stavu, než auto z ČR.
Fiat 500F 0.5 '71
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

http://www.rakar.cz/ a na tohle zkus tam mail a oni Ti odpoví,kdybych nespíchal tak bych je využil. :idea:
toyota corolla 4E FE 65kW
Jirka Litvín
Člen Týmu

Příspěvek od Jirka Litvín »

petrumr píše:http://www.rakar.cz/ a na tohle zkus tam mail a oni Ti odpoví,kdybych nespíchal tak bych je využil. :idea:
Jé to je vtipná stránka (automonology), doporučuji i těm co nic nekupují!
Carina E ´94 - 2.0 98kW
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

toho sem si ani nevšiml-dobrý :P a co říkáte té corolle?Je ta cena dobrá a ty kilásky pravdivý?
toyota corolla 4E FE 65kW
Jospo
Člen Týmu

Příspěvek od Jospo »

Dik za tipy. Jeste dotaz, vzali byste si ojetinu radsi na uver nebo leasing? S tim, ze si budu chtit stejne auto pojistit proti odcizeni (jsem z Brna :-) ).
Odpovědět

Zpět na „Avensis“