volant
volant
Zdravím všechny, potřebuji poradit.Na naší avensisce začal v tomto vedru nepříjemně vrzat volant. Dále přestalo svítit osvětlení uvnitř při otevření dveří, a ve finále nesvítí zadní obrysovka, i když jsem vyměnil žárovku. Díky za rady!!!!!! r.v.1998
Zdravím všechny, potřebuji poradit.Na naší avensisce začal v tomto vedru nepříjemně vrzat volant. Dále přestalo svítit osvětlení uvnitř při otevření dveří, a ve finále nesvítí zadní obrysovka, i když jsem vyměnil žárovku. Díky za rady!!!!!! r.v.1998
Volant jsem samozřejmě sprejem vzal, ale nepomohlo to. Světlo uvnitř rozsvítím napořád, ale když přepnu do polohy door, tak nic. Objímka je samozřejmě bez rzi.jelinek4 píše:Ten volant skus najst miesto kde vrzga a namasti ho niecim, ja na vsetko pouzivam teflonovy sprej. Vymen ziarovku vo vnutri asi sa ti vypalila.
To koncove svetlo - mozno ze mas zaoxidavany kontakt v objimke na svetle.
Spis ne zoxidovany kontakt to bude prerusene vedeni nekde po ceste. Stalo se mi to kdysi u Mazdy a je to takova zabavna prace najit po ceste kde se to podelalo. U Mazdy se drat zlomil v ostrem ohybu unavou materialu.jelinek4 píše:To koncove svetlo - mozno ze mas zaoxidavany kontakt v objimke na svetle.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice