LUXUS!

.No jsem zvědavej na propoje  k IC a od něj.Dobrej postup dnes.Máknul jsi si zjevně!!!
 .No jsem zvědavej na propoje  k IC a od něj.Dobrej postup dnes.Máknul jsi si zjevně!!!
Dvě 17" Bridgestone (tuším že 215/50/17) mám a klidně věnuju, furt je mi je líto vyhodit...Doky píše:...tak jen pěkně zhánějte,,slicky" 17.Ty 14" od Tebe Marty spíše použijeme jako malé gumové podložky...

... to s dodávaním  rozměrů od jakéhokoliv dodavatele v ČR a nebo v zahraničí je fakt na mozek když člověk jako ty chce specielní objednávku tak s tím pořád musís ,,bojovat" Nezávidím ti je to v podstatě pořád o tom že někde pár kusů chybí a pak človek jako idiot čeká  ty to vysvětluješ atd. atd.Neva za ten čas snad Libor dodělá komplet elektroniku začne ji oživovat a veškeré zapojení olejových hadic a dnes jak říkal umístí olejový chladič převodovky  s násoskou zespoda krytu motoru.Do tý doby dojde i APEX.Doufám že dodavatelé ve středu s výrazem idiotů nezahlásej že ani jejich subdodavatel kolena nemá...dnes se mi to stalo po 3 týdnech čekání na literaturu k studiu!!!
 ... to s dodávaním  rozměrů od jakéhokoliv dodavatele v ČR a nebo v zahraničí je fakt na mozek když člověk jako ty chce specielní objednávku tak s tím pořád musís ,,bojovat" Nezávidím ti je to v podstatě pořád o tom že někde pár kusů chybí a pak človek jako idiot čeká  ty to vysvětluješ atd. atd.Neva za ten čas snad Libor dodělá komplet elektroniku začne ji oživovat a veškeré zapojení olejových hadic a dnes jak říkal umístí olejový chladič převodovky  s násoskou zespoda krytu motoru.Do tý doby dojde i APEX.Doufám že dodavatelé ve středu s výrazem idiotů nezahlásej že ani jejich subdodavatel kolena nemá...dnes se mi to stalo po 3 týdnech čekání na literaturu k studiu!!! 

počkej ten APXi filtr mi tu ležíDoky píše:To:Beaver klidně je vem nahodím jich místo nynějších které jsou téměř nové ať si kluci můžou vyzkoušet i nějaké to protočení kol a já mám na čem normálně i pak jezdit
To:Idaho vím že za to nemůžeš... to s dodávaním rozměrů od jakéhokoliv dodavatele v ČR a nebo v zahraničí je fakt na mozek když člověk jako ty chce specielní objednávku tak s tím pořád musís ,,bojovat" Nezávidím ti je to v podstatě pořád o tom že někde pár kusů chybí a pak človek jako idiot čeká ty to vysvětluješ atd. atd.Neva za ten čas snad Libor dodělá komplet elektroniku začne ji oživovat a veškeré zapojení olejových hadic a dnes jak říkal umístí olejový chladič převodovky s násoskou zespoda krytu motoru.Do tý doby dojde i APEX.Doufám že dodavatelé ve středu s výrazem idiotů nezahlásej že ani jejich subdodavatel kolena nemá...dnes se mi to stalo po 3 týdnech čekání na literaturu k studiu!!!
To:Libor baterku šetři

už jsme s e sliborem domlouvali že ti ho tam dá, takže jen pro info - davno tu už je
 už jsme s e sliborem domlouvali že ti ho tam dá, takže jen pro info - davno tu už je 
 ,MR2 tam prostor taky samozřejmně má proto 3S-GTE má popsaný triggr na pohodu.Řezat jsem odmítl začal mně pálit čas a dát zpět jen rozdělovač a kabely taky jsem nechtěl/trochu mi už ulítly i nervy z toho celej čas  jsem se je snažil vzhledem k  odstínění a potížím  s nima-potencionálními jich zbavit/ .Pokuď bych řezal dal by se pak využít trigr který jsem měl.Celá téměř měsíční práce mohla na tom padnout protože to bylo kompletně tímto směrem  dáváno jako ,,čtečí" technika.Už ale jsem neměl nervy opět vyndávat motor a opět ho nandávat atd.Tak to rešil Libor tím že vymyslel alternativu  sice stála ho 5 dní zdržení ale  podle předbežných testů funguje,jde o o snímání kliky jako takové s jinými propočty a vytvořením  tabulek které nejsou součástí dodávky VIPEC ale museli být vytvořeny  číslo po čísle v jiné jak 10 soustavě a převáděny do jíné soustavy konkrétně na danou polohu kliky atd.Prostě totální pakárna, já jsem se v tom ztratil.
 ,MR2 tam prostor taky samozřejmně má proto 3S-GTE má popsaný triggr na pohodu.Řezat jsem odmítl začal mně pálit čas a dát zpět jen rozdělovač a kabely taky jsem nechtěl/trochu mi už ulítly i nervy z toho celej čas  jsem se je snažil vzhledem k  odstínění a potížím  s nima-potencionálními jich zbavit/ .Pokuď bych řezal dal by se pak využít trigr který jsem měl.Celá téměř měsíční práce mohla na tom padnout protože to bylo kompletně tímto směrem  dáváno jako ,,čtečí" technika.Už ale jsem neměl nervy opět vyndávat motor a opět ho nandávat atd.Tak to rešil Libor tím že vymyslel alternativu  sice stála ho 5 dní zdržení ale  podle předbežných testů funguje,jde o o snímání kliky jako takové s jinými propočty a vytvořením  tabulek které nejsou součástí dodávky VIPEC ale museli být vytvořeny  číslo po čísle v jiné jak 10 soustavě a převáděny do jíné soustavy konkrétně na danou polohu kliky atd.Prostě totální pakárna, já jsem se v tom ztratil. od výroby/  je kompletně palivový systém s novým Walbrem původní uni byl nepoužitelný  pro jinak uložené sání atd.  a muselo se improvizovat ale dopadlo to dobře/opět  jsem poučenej/.Dále je novej filtr paliva starej byl.... přesně tam.Dnes se nalije olej do převodovky.Pokusím kluky poprosit o foto z toho co se muselo jinak rešit a jinak dělat.Pásky na svody a IC z důvodu tepelné izolace mají taky dorazit.
 od výroby/  je kompletně palivový systém s novým Walbrem původní uni byl nepoužitelný  pro jinak uložené sání atd.  a muselo se improvizovat ale dopadlo to dobře/opět  jsem poučenej/.Dále je novej filtr paliva starej byl.... přesně tam.Dnes se nalije olej do převodovky.Pokusím kluky poprosit o foto z toho co se muselo jinak rešit a jinak dělat.Pásky na svody a IC z důvodu tepelné izolace mají taky dorazit.