LUXUS!

Dvě 17" Bridgestone (tuším že 215/50/17) mám a klidně věnuju, furt je mi je líto vyhodit...Doky píše:...tak jen pěkně zhánějte,,slicky" 17.Ty 14" od Tebe Marty spíše použijeme jako malé gumové podložky...
počkej ten APXi filtr mi tu ležíDoky píše:To:Beaver klidně je vem nahodím jich místo nynějších které jsou téměř nové ať si kluci můžou vyzkoušet i nějaké to protočení kol a já mám na čem normálně i pak jezdit![]()
To:Idaho vím že za to nemůžeš... to s dodávaním rozměrů od jakéhokoliv dodavatele v ČR a nebo v zahraničí je fakt na mozek když člověk jako ty chce specielní objednávku tak s tím pořád musís ,,bojovat" Nezávidím ti je to v podstatě pořád o tom že někde pár kusů chybí a pak človek jako idiot čeká ty to vysvětluješ atd. atd.Neva za ten čas snad Libor dodělá komplet elektroniku začne ji oživovat a veškeré zapojení olejových hadic a dnes jak říkal umístí olejový chladič převodovky s násoskou zespoda krytu motoru.Do tý doby dojde i APEX.Doufám že dodavatelé ve středu s výrazem idiotů nezahlásej že ani jejich subdodavatel kolena nemá...dnes se mi to stalo po 3 týdnech čekání na literaturu k studiu!!!
To:Libor baterku šetři![]()
![]()