Potrebuji par rad ohledne hudby / repra

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

na autohifiklubu nekdo nabizel Hifonixy ale to nestihnu nasetrit ( ted jsem dal 2tis. za novy zub napriklad ) , takze mozna to samy , pokud se nevyskytne neco zajimavejsiho

tak ve dverich je presne 16mm mista , nanestesti mam 16mm MDF , neco s tim vykutim ale vejit by se melo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

To chce klid a počkat si, dobrý kup se opět objeví, vždyť tam chodíš...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

dneska delam ty redukce , nastesti to slo pekne zbrousit , takze deska ma uz jen 13 mm a ted jsem na ni dal prvni vrstvu kitu , jeste si s tim trochu vyhraju a nalaknu docerna
AlkyonE10
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlkyonE10 »

když už mluvíš o tom kitu, sorry za ot, ale kde to seženu? Mám koupenou masku a potřebuju jí trošku poopravit :-)
Toyota Corolla E10 55kW, rv 1996

-TOYOTA DAS AUTO-

Audio & Styling - snazim se o to ale nejsou prachy :-D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Tam kde prodavaj barvy by to mely mit, popripadne OBI a podobne , mam osvedceny BODY , mel jsem i Soudal a dalsi - obcas se lisi v jemnosti pokud je to praskle tak doporucuji se skelnymi vlakny , musis k tomu dostat tvrdidlo v takove male tube ( aby ti ho nekde k tomu nezapomeli dat )
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak redukce jsou v laku - jeste musim ale doladit , znova prebrousit - z tech barev me jednou picne , a budou i chechtaky na repro tak zkusim ukecat ty hifonixy na AHC a nebo koupim ty samy :wink:
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Pavo.B. píše:tak redukce jsou v laku - jeste musim ale doladit , znova prebrousit - z tech barev me jednou picne , a budou i chechtaky na repro tak zkusim ukecat ty hifonixy na AHC a nebo koupim ty samy :wink:
Pavo, jestli chceš super zesilovač za ještě lepší peníze, tak skoč na AHC, je tam v bazaru Xetec P5 Evo. Vynikající zvuk, vpravdě minirozměry, SUPER cena, kdybych neměl jeho předchůdce, tak neváhám sám.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Tak nakonec jsem koupil ty same Kicx - uz jsou nainstalovany v aute - hraje to paradne, vypada to taky dobre ( az na male detaily) , nahodim nekdy foto , sehnal jsem i 8GB flesku takze hudba jen tak neomrzi :) , ated uz opravdu musim setrit na skolu :/
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Pavo, přední dveře jsi něčím tlumil ? Po vytlumení se ztratí nežádoucí pazvuky plastů / plechů, sníží se průchod hluku zvenku a zvuk se lépe usadí do prostoru a zpřesní.
Jinak možná se mi to jenom zdá, ale ty zadní repra vypadají na akustickej zkrat ..

Já když jsem s autohifi začínal tak jsem taky volil klasickou koncepci rádio a 4x repro, nicméně kdybys to neměl už hotové, doporučil bych Ti spíš zainvestovat do kvalitního páru předních komp a spolu s woofrem je honit nějakým čtyřkanálem.

Zvuk z rádia vs. ze zesilovače je skutečně nebe a dudy a možností nastavení je několikanásobně víc. :wink:
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ne dvere jsem zatim netlumil - ale nic nezadouciho se z toho neline , sub je urcite vytecna vec ale zatim do kufru nic nechci - kvuli uzitkovosti a zlodejum atakdale ,

jinak ty vase akusticky zkraty miluju - chytate se jak moucha na lep :D ne hraje to opravdu paradne - ale opravdu mam vyzkouseno ze musi byt kvalitni MP3 pak se ten vysledek dostavi ( az mi z toho dneska po 250km bolela hlava :D )
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Primotam se do tohoto tematu se stejnou otazkou, i kdyz v ponekud nizsi cenove a kvalitativni kategorii. Kdyz uz mi kluci v Dobrisi zachranili corollku pred rozpadem, uvazuju, ze bych aspon trochu vylepsil taky audio, protoze ty 20 let stare repracky jsou docela chrastitka. Zas tak casto nejezedim, tak mi staci i kompromis.
Podle toho co psal Rasto tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?p=114401 jsou tam 10". Chci jen nahradit stavajici 10" nejakymi novejsimi, nechce se mi rezat do dveri a protahovat nekam kabely. Prece jen pocitam, ze za tech 20 let technologie ponekud pokrocily, takze oproti tem stavajicim to bude jista zmena k lepsimu, i kdyz je mi jasne, ze 10" repro verne basy nevykouzli. Docela se mi podle frekvencniho rozsahu libi treba tyhle:
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... n-srq1020r
nebo tyhle
http://www.onlineshop.cz/auto/reprodukt ... 0233P.html

Jen je mi podezrele, ze v tomto ohledu docela prevysuji konkurenci (v teto cenove relaci), resp. u basu podlezaji :) , tak mam trochu pochyby jestli napr. nepouzivaji jinou metodiku mereni. Pokud mate nejake alternativy, kterym je dobry duvod dat prednost, rad si necham poradit.
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Pioneery jsem měl (ne konkrétně tenhle model) a doporučil bych s klidným srdcem. Od Clarionu je jistota vzít rádio, na repra jsem žádný reference neslyšel takže těžko radit.

Jak jsi psal, s tím průměrem to žádná bomba na basy nebude, ale rozdíl v čístotě a prokreslení přednesu určitě poznáš, navíc za ty peníze v podstatě není co ztratit. ;)
Obrázek
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Moje doporučení - nepořizuj levná repra od výrobce, který se primárně zabývá výrobou úplně něčeho jiného, v čem je jedničkou, jako např. Sony, Blaupunkt atd. Ne že by nehrály, ale určitě vybereš lepší repra od výrobce, který má dlouholetou zkušenost primárně s výrobou repráků. Odkazů na prodejce je tu mraky, jenom sednout a vybírat. Anebo hodit dotaz na autohifiklub.cz
Carinak_Kubajz

Příspěvek od Carinak_Kubajz »

Předek komponentní Mac Audia,zadek blaupunkt a spokojenost :wink:
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“