Takže hlasování ano\ne, potom se případně začne domlouvat místo a datum

Odvážné tvrdit že ,...........,AlkyonE10 píše:Ahoj dělám průzkum kolik z nás by chtělo čistě corolla sraz, protože ti celéři už jich měli tolik a stejně ty jejich aut nejsou ani pěkné

Jsem pro a provokativně bych dorazil Carinou
 Jsem pro a provokativně bych dorazil Carinou   

ale nekdo kdo ma organizatorsky zkusenosti a chut, klidne by stacilo jen 10 aut, na pokec a vymenu zkusenosti dobry..zatim sem fakt videl vsude jen srazy celeru a jinak asi jiny toyoty nejsou zajimavy
 ale nekdo kdo ma organizatorsky zkusenosti a chut, klidne by stacilo jen 10 aut, na pokec a vymenu zkusenosti dobry..zatim sem fakt videl vsude jen srazy celeru a jinak asi jiny toyoty nejsou zajimavy 

No tak to u mne doma taky denně pořádáme srazy když se sejdou 2cariny a jedna Celda,...Jimmi píše:Já si dělám minisraz pokaždé, když modrou dorazím domů a už tam na mě čeká červená
Byl bych pro nějaký menší sraz a pouze bude-li v dostřelu. Na nějakou větší akci bych asi neměl čas.

a pak na zahradě grilujem a koupeme se v bazénu,....

Tak to bych chtěl, vidět, 2 cariny v bazénuuuuuu a grilující celduuuuuuuArnieGT píše:...No tak to u mne doma taky denně pořádáme srazy když se sejdou 2cariny a jedna Celda,...

Tak to bych chtěl vidět, 2 cariny v bazénuuuuuu a grilující celduuuuuuuArnieGT píše:...No tak to u mne doma taky denně pořádáme srazy když se sejdou 2cariny a jedna Celda,...