Nove motory 1,6 a 1,8
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
jj co ja bych dal za ten 6ti rychlostni Valvematic...misto moji 1,6vvti 5kvalt...ale zase na druhou stranu v te moji vybave ted stoji 495tis...takze nez projezdim tech usetrenych 80tis, to bude chvili trvat 

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

nevim jestli to ma prime vstrikovani, ale jezdi to bajecne
mel jsem moznost pred tim jezdit petikvaltem (1.6VVTi), skoro nic se nezmenilo, jen to ze na dalnici clovek da sestku pusti tempomat a o nic se nestara, v predchozi verzi slo tohle taky ale prece jenom randal od motoru byl vetsi.... ale ono to je jedno, pak stejne vjedete na ten tankodrom s nazvem dalnice... takze nakonec to je o nizsi spotrebe, ale se starsi verzi sem nenajezdil tolik abych vam mohl rict presne o kolik litru to je...
trochu me trapi ale palivomer... ale to je asi nejaka nemoc toyot vseobecne
da se do toho natankovat vic nez 46 litru v okamziku kdy podle pocitace dojde benzin?
nebo si tam pocitac nechava nejakych 9 litru jako rezervu?
))

mel jsem moznost pred tim jezdit petikvaltem (1.6VVTi), skoro nic se nezmenilo, jen to ze na dalnici clovek da sestku pusti tempomat a o nic se nestara, v predchozi verzi slo tohle taky ale prece jenom randal od motoru byl vetsi.... ale ono to je jedno, pak stejne vjedete na ten tankodrom s nazvem dalnice... takze nakonec to je o nizsi spotrebe, ale se starsi verzi sem nenajezdil tolik abych vam mohl rict presne o kolik litru to je...
trochu me trapi ale palivomer... ale to je asi nejaka nemoc toyot vseobecne

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
odpovedel sis sam, je to presne tak, jak rikas...rezerva je cca 8-9l a pocitac ukazuje 0km, kdyz zacinas jet na rezervu...
Jo a taky nepresne vypocitava range, kdyz je nadrz uplne plna...
Stane se mi, ze natankuju plnou a range je 550 a najedu trebas 680 nez bude range 0km...on se prepocitava, kdyz ubyde jedna carka na displeji vzdycky
Jo a taky nepresne vypocitava range, kdyz je nadrz uplne plna...
Stane se mi, ze natankuju plnou a range je 550 a najedu trebas 680 nez bude range 0km...on se prepocitava, kdyz ubyde jedna carka na displeji vzdycky

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

tak jestli se ti podařilo natankovat 54,77 litrů tak to si faKT DÍTĚ ŠTĚSTĚNY TO BY MĚ ZAJÍMALO CO BYS DĚLAL KDYBY TI DOŠEL BENZÍN A PAK HO NATANKOVAL ZNOVA!!! a nemyslete si že u VVT-i dualu nic nedoj*b*š...to bys musel mít hodně štěstí teda. (stát by se nic nemělo čistě teoreticky,ale vzduch v tryskách nebo jakákoli bulina vzduchu no nevím...ani toyota už nemusí být to co bývala kdoví..dneska se šetří všude) na dně nádrže se ti usazuje ten největší bordel a nemyslisi že se tito neprocbe přes palivový filtr a to nemluvě o tom kdyby tito snížilo průchodnost nebo nedej Bože abys tanakoval nějaký šit dlouhodobě a jezdil až do nula litrů...to bych neriskoval( nikdy nevíš co se ti usadí v nádrži při nekvalitním benzínu, voda se dá zvládnout ale nějaké,přimíchané chemické sra*ky, o kterých ani nemamé páru při tom českém pančování benzínu.. ,no nevím):roll:, ale jinak dobrý výkon, to už se nemusí příště podařit..