Potrebuji par rad ohledne hudby / repra
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě předek a bude to fainos... budeš tam dávat/ máš v těch předních boxech v palubce taky reproše? Já ne... nebyly asi nikdy zapojený, ale držáky tam jsou... asi bejvalým majitelům stačil, stejně jako mně 8system .
Koukám ten katalog... kde se ti podařilo tohle sehnat? To bych chtěl taky... a stačila by mi i foto-kopie... šlo by to nějak nafotit? jestli to nemá moc stránek? Bych z toho udělal třeba .pdf katalog
Koukám ten katalog... kde se ti podařilo tohle sehnat? To bych chtěl taky... a stačila by mi i foto-kopie... šlo by to nějak nafotit? jestli to nemá moc stránek? Bych z toho udělal třeba .pdf katalog
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jo ty mensi predni tam taky davat nebudu - ty plasty bych musel poredne udelat aby to s nima nerezonovalo ( jako to delalo doted ) takze taky 8system ale to nikdo nemusi vedet proste 10set
katalogy mam dokonce 3 ( zatim ) , dve 5.gen 92 a 93 ale vsechno je to delany pro ameriku takze 3SGE tam je jenom okrajove , je tam krasne vsechno , druhy vybavy , latky a tak
pak mam z roku 82 katalog se vsemi typy ( 3g. celda a celica supra atd ) a ted budu kupovat dalsi na rok 85 myslim ( 4.g celda )
vsechno na aukru za par korun , je to velky blbe se to foti , chtelo by to A3 scanner
katalogy mam dokonce 3 ( zatim ) , dve 5.gen 92 a 93 ale vsechno je to delany pro ameriku takze 3SGE tam je jenom okrajove , je tam krasne vsechno , druhy vybavy , latky a tak
pak mam z roku 82 katalog se vsemi typy ( 3g. celda a celica supra atd ) a ted budu kupovat dalsi na rok 85 myslim ( 4.g celda )
vsechno na aukru za par korun , je to velky blbe se to foti , chtelo by to A3 scanner
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
JJ taky bych řekl že + je ten s tím pruhem.... , jinak bude pro mne taky oříšek vybrat nějáké do cecily
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nechci Ti zasírat forum, ale připravuje se na louhování půjde tam komplet celá kastle na 24hod a uvidíme jak to bude fungovat, říkal že garance tam není, že tam měl novější auta a ty barvy nešly dolů, ale u veteránů by to prý mělo být v pohodě,...no tak to zkusíme a budeme chytřejší,...
Hold nespěchám na to tolik, připravuji ji na příští sezonu
Hold nespěchám na to tolik, připravuji ji na příští sezonu
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pavob> no, já sem právě koukal a evropskej katalog (třeba německej, nebo GB) sem žádnej nikde nenašel... docela bych se rád podival zpětně na propagační materiály, který tady nikdy nebyly v češtině, že
A3? co to je za podivnej formát? tak to jedině rozkouskovat foťákem... a pak zpuclit nějak do .pdf... to by snad nějak šlo- třeba právě nechat jen to, co se týká 3sge- 3sgte a interieru a skartovat 5sfe.
A3? co to je za podivnej formát? tak to jedině rozkouskovat foťákem... a pak zpuclit nějak do .pdf... to by snad nějak šlo- třeba právě nechat jen to, co se týká 3sge- 3sgte a interieru a skartovat 5sfe.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
na autohifiklubu nekdo nabizel Hifonixy ale to nestihnu nasetrit ( ted jsem dal 2tis. za novy zub napriklad ) , takze mozna to samy , pokud se nevyskytne neco zajimavejsiho
tak ve dverich je presne 16mm mista , nanestesti mam 16mm MDF , neco s tim vykutim ale vejit by se melo
tak ve dverich je presne 16mm mista , nanestesti mam 16mm MDF , neco s tim vykutim ale vejit by se melo
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tam kde prodavaj barvy by to mely mit, popripadne OBI a podobne , mam osvedceny BODY , mel jsem i Soudal a dalsi - obcas se lisi v jemnosti pokud je to praskle tak doporucuji se skelnymi vlakny , musis k tomu dostat tvrdidlo v takove male tube ( aby ti ho nekde k tomu nezapomeli dat )