Potrebuji par rad ohledne hudby / repra
Volba určitě dobrá, KICX je sice značka relativně nová, ale jistou pověst si už získala a Milan z prohifi - mám své zkušenosti a to pouze kladnéé
Ještě k *.flac - osobně mám pocit, že skladby z tohoto formátu jsou horší, než skladby v *.ape. Možná je to jenom můj subjektivní pocit, ale holt to tak v autě slyším... . Klidně dám poslechnout
Jo a asi neznám autorádio, které dokáže přehrát *.flac, ale klidně se nechám poučit. Pokud bych mohl radit, tak bych bral rádio, které zvládne utáhnout přenosný HDD a přehrát *wav a na něj skladby ve *.wav, to bych si dal říct ...a žááááádný HUKOT
Ještě k *.flac - osobně mám pocit, že skladby z tohoto formátu jsou horší, než skladby v *.ape. Možná je to jenom můj subjektivní pocit, ale holt to tak v autě slyším... . Klidně dám poslechnout
Jo a asi neznám autorádio, které dokáže přehrát *.flac, ale klidně se nechám poučit. Pokud bych mohl radit, tak bych bral rádio, které zvládne utáhnout přenosný HDD a přehrát *wav a na něj skladby ve *.wav, to bych si dal říct ...a žááááádný HUKOT
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
No radio to neprehraje , jak psal Alkyon , musi se to vypalit , jde o to co jde stahovat , FLAC jsem nasel par svych oblibenych tak je mam , se stahovanim jsem celkem prestal tak uz se tak neorientuju , ono to zase zacne na Strahove - muj oblibenej 100MBit , uz abych uacal setrit na 1TB disk
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak dneska prisly, hned jsem se na to vrhnul, dalo mito prace jako svine, natahat kabely, predelat cokolady za pozlaceny spojky , upravit Fuji boxy , rozmer repro byl dobrej ale ty boxy mely o par mm jiny rozmery a vadil tam kus plastu , musel jsem riznout , bratr mi nanestesti sebral Dremla takze jsem musel listem z pilky, peknej ojeb,
pak jsem objevil ze jedna vyhybka mela urvanou civku z plosnaku - vyndat to normalne neslo , tak jsem vrtnul zezadu dirku a pripajel to pak jsem pridelal vyhybky na nejlepsi misto - pod boxy - dostanete se tam jen po vyndani sedacek , nemusi se oddelavat vsechny ty plasty ,
zapojil - navod v Rustine taky moc nepomohl , a tak nevim jestli mam vysky dobre a ne prohozene + - , je tam drat normal a pak s cervenym pruhem , kterej je + PROSIM ??????
zbytek uz jsem nejak zvladnul , do predku se asi ta MDFka nakonec vejde tak snad mam o starost min , jen ty penize
zatim hrajou paradne, musim hodit origo hudebni CD a nahrat Deep purple ve vysoke kvalite co jsem vcera stahnul ale oproti tomu predtim je to nebe a dudy
obrazky tu: http://pavob.galerie.cz/
nevim jestli to uvidite tu galerii tak kdyztak napiste
pak jsem objevil ze jedna vyhybka mela urvanou civku z plosnaku - vyndat to normalne neslo , tak jsem vrtnul zezadu dirku a pripajel to pak jsem pridelal vyhybky na nejlepsi misto - pod boxy - dostanete se tam jen po vyndani sedacek , nemusi se oddelavat vsechny ty plasty ,
zapojil - navod v Rustine taky moc nepomohl , a tak nevim jestli mam vysky dobre a ne prohozene + - , je tam drat normal a pak s cervenym pruhem , kterej je + PROSIM ??????
zbytek uz jsem nejak zvladnul , do predku se asi ta MDFka nakonec vejde tak snad mam o starost min , jen ty penize
zatim hrajou paradne, musim hodit origo hudebni CD a nahrat Deep purple ve vysoke kvalite co jsem vcera stahnul ale oproti tomu predtim je to nebe a dudy
obrazky tu: http://pavob.galerie.cz/
nevim jestli to uvidite tu galerii tak kdyztak napiste
Tipuju že plus je ten barevně odlišený vodič, ale pokud si myslíš, že to máš přehozené, tak opět přehoď a poslechni si hudbu, a pak se rozhodni, jak ti to zní lípPavo.B. píše:...zapojil - navod v Rustine taky moc nepomohl , a tak nevim jestli mam vysky dobre a ne prohozene + - , je tam drat normal a pak s cervenym pruhem , kterej je + PROSIM ??????
zatim hrajou paradne, musim hodit origo hudebni CD a nahrat Deep purple ve vysoke kvalite co jsem vcera stahnul ale oproti tomu predtim je to nebe a dudy...
Nebe a dudy by to mělo být, pokrok holt nezastavíš a koukám, že's rovnou udělal i protikorozní nátěry
Apropo, kde všude byly skutečně v celdě rozmístěné komponenty live sound systému?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
no zdalo se mi to divne, ale uz jsem nemel sil na to neco zkouset, sel jsem si dat sprchu
kde vsude - jednoduchy obrazek z origo katalogu ktery jsem si nedavno poridil
takze ve predu u nohou v palubce 10cm , ve dverich 20cm / u zrcatek vyskace a vzadu v bocich 16cm a vyskace nad tlumici
protikorozni upravu jsem delal znova nedavno ( nekde to vykvetlo znovu po dvou letech tak jsem si ted dal zalezet ) - zatim drzi , uvidime zase po zime
kde vsude - jednoduchy obrazek z origo katalogu ktery jsem si nedavno poridil
takze ve predu u nohou v palubce 10cm , ve dverich 20cm / u zrcatek vyskace a vzadu v bocich 16cm a vyskace nad tlumici
protikorozni upravu jsem delal znova nedavno ( nekde to vykvetlo znovu po dvou letech tak jsem si ted dal zalezet ) - zatim drzi , uvidime zase po zime
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak hreje to pekne , jenom kdyz jsou spatny MP3 , zkousel jsem jednu moji pisnicku ale mam ji pouze ve 128kb tak se ty vejsky nedaj vydrzet - desne pisti , ale Deep purple zni paradne , jeste ty predky a nejakej zesik a budu zpokojenej