Potrebuji par rad ohledne hudby / repra
2 Micron - nebudu ti tvoje názory vyvracet, je to koneckonců tvoje věc, co posloucháš. Ale to neznamená, že s tebou souhlasí - ne - nesouhlasím!
Výškové repráky hrají zvuky o frekvenci cca 2500Hz a výš, tzn. frekvence, které ty slyšíš vlastně pouze ze zadu, protože vepředu ti hrají do kolen. Ze stejného důvodu se's rovněž ochudil o rozpoznávání stereo efektu.
Nicméně v jednom s tebou souhlasím - v autech jsou obvykle namontované obyčejné jednopásmové repráky (tím je myšleno bas, středobas, výškáč...), takže nutně pro pokrytí celého frekvenčního pásma musí být použito repráků více.
Takže osobně nevidím žádnou zbytečnost v použití komp s tím, že do origo sound systému Pavo vecpe středobasy (a sound system tam od ničeho jiného než od basů není) a někam...nacpe výškáče. A pokud nebude s basy spokojený, zainvestuje do subíku
Výškové repráky hrají zvuky o frekvenci cca 2500Hz a výš, tzn. frekvence, které ty slyšíš vlastně pouze ze zadu, protože vepředu ti hrají do kolen. Ze stejného důvodu se's rovněž ochudil o rozpoznávání stereo efektu.
Nicméně v jednom s tebou souhlasím - v autech jsou obvykle namontované obyčejné jednopásmové repráky (tím je myšleno bas, středobas, výškáč...), takže nutně pro pokrytí celého frekvenčního pásma musí být použito repráků více.
Takže osobně nevidím žádnou zbytečnost v použití komp s tím, že do origo sound systému Pavo vecpe středobasy (a sound system tam od ničeho jiného než od basů není) a někam...nacpe výškáče. A pokud nebude s basy spokojený, zainvestuje do subíku
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
charlie> jsi bláááázen... já, kterej miluje hudbu fakt hooodně.... až po celice a případně svlečně, že... tak mi netvrď že se ochuzuju.... vole, týýýý vole spíš mám těch vejšek až moc... až moc.... a že sem se ochudil o stereo????
Týýýý vole já si nahrávám na sony/fuji minidisc z kompu, tam to proženu Creative "Classic" Live soundblasterem, dále To projde Thomson dolby prologic aparaturou a až pak se to vypálí laserem na minidisc.... pak se to pustí do kárky 3 pásma+ 2 pásma a pidižvejky.... a výsledek je EXTÁZE. Za málo peněz hodně ale opravdu hodně muziky. A to je vo co go....
Gabko> pochop jednu věc- zásadní... to že si někde slyšel pochybnou skladbu v autě s Fuji Live soundem neznamená kvalitu zvuku. Je to právě o těch reprácích a kvalitě nahraný muziky- přes co se prožene- ekvalizery, prologic, dolby digital atd...3D. To, že na něj nadáváš chápu... chtěl si ho,chtěl si ho moc... protože je to sračka? PCHE nehorázný kecy...
PavoB> safra vůbec neřešim jestli komponent. koaxial atd.... já abych řek pravdu, tak hudbu mam fakt ultra rád, a dokážu ocenit kvalitu... ale dát jako gabko 100t do hudby v autě, tak to je mi k smíchu... navíc bych se asi furt bál o to, že to někdo čorne... ale řikám co se dá za levno koupit za supr poslech. Magnat doporučuju, kenwood taky. Prostě sem koupil po vykradení auta a doporučení toho človíčka v tý firmě, co by mi doporučil za nej zábavu za dobrou cenu.
A je to fakt koupel.... koupel s pěnou, horkou vodou a basovou příjemnou vibrací dveří, pívem... spokojenost, a myslim, že kdokoliv by si sed do toho auta, tak by po týhle "relaX Fuji masáži" se musel přiznat: "prostě HUKOT týýýýý vole"
Týýýý vole já si nahrávám na sony/fuji minidisc z kompu, tam to proženu Creative "Classic" Live soundblasterem, dále To projde Thomson dolby prologic aparaturou a až pak se to vypálí laserem na minidisc.... pak se to pustí do kárky 3 pásma+ 2 pásma a pidižvejky.... a výsledek je EXTÁZE. Za málo peněz hodně ale opravdu hodně muziky. A to je vo co go....
Gabko> pochop jednu věc- zásadní... to že si někde slyšel pochybnou skladbu v autě s Fuji Live soundem neznamená kvalitu zvuku. Je to právě o těch reprácích a kvalitě nahraný muziky- přes co se prožene- ekvalizery, prologic, dolby digital atd...3D. To, že na něj nadáváš chápu... chtěl si ho,chtěl si ho moc... protože je to sračka? PCHE nehorázný kecy...
PavoB> safra vůbec neřešim jestli komponent. koaxial atd.... já abych řek pravdu, tak hudbu mam fakt ultra rád, a dokážu ocenit kvalitu... ale dát jako gabko 100t do hudby v autě, tak to je mi k smíchu... navíc bych se asi furt bál o to, že to někdo čorne... ale řikám co se dá za levno koupit za supr poslech. Magnat doporučuju, kenwood taky. Prostě sem koupil po vykradení auta a doporučení toho človíčka v tý firmě, co by mi doporučil za nej zábavu za dobrou cenu.
A je to fakt koupel.... koupel s pěnou, horkou vodou a basovou příjemnou vibrací dveří, pívem... spokojenost, a myslim, že kdokoliv by si sed do toho auta, tak by po týhle "relaX Fuji masáži" se musel přiznat: "prostě HUKOT týýýýý vole"
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Live sound system je o 10ti komponentních repro.Koax opravdu nebývá natolik kvalitní aby nahradil kompy,které navíc jsou v tomhle konkrétním autě rozmístěny tak,aby hrály jako live sound.Zřejmě to ti kluci maj i na to auto spočítaný.Já svůj "Live sound" zapojil a pro nevyužití(rádio téměř neposlouchám)zase vybrakoval.Zůstal akorát MD Sony,středy v palubce a právě ty výšky ve dveřích.Doma si rád trochu nahlas něco pustím(Acoustic Quality a Onkyo),ale v autě mám radši syčení BOV
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
2 micron - Blázen? Já? Promiň, ten kdo na hudbě preferuje HUKOT, kdo vezme mp3-ku nebo cokoli jiného, proženeji ji fuji, creativem, thomsonem, ekvalizárem atd. a to vše najednou (?) - ten je dle tvého názoru NORMÁLNÍ???
Pochop jednu věc. Já neplivu na sound system v celdě jako takový, ten výrobce věděl, co dělá, já pouze nechápu tvůj postoj v použití koaxiálů v místě, kde se analogicky nabízí možnost kvalitních komp. Tedy vlastně nechápal, ale teď už chápu........ "prostě HUKOT týýýýý vole" A tím končím, tvá máňa.
2 Pavo - my ovšem můžeme klidně pokračovat v rozpravě, pokud ještě budeš mít zájem
Pochop jednu věc. Já neplivu na sound system v celdě jako takový, ten výrobce věděl, co dělá, já pouze nechápu tvůj postoj v použití koaxiálů v místě, kde se analogicky nabízí možnost kvalitních komp. Tedy vlastně nechápal, ale teď už chápu........ "prostě HUKOT týýýýý vole" A tím končím, tvá máňa.
2 Pavo - my ovšem můžeme klidně pokračovat v rozpravě, pokud ještě budeš mít zájem
si blazon... chcel som livesound prave pre to, ze mali origo umiestnenie pre repraky vo dverach a nie pre storocne shitne ozvucnice... tak netrepmicron píše:charlie> jsi bláááázen... já, kterej miluje hudbu fakt hooodně.... až po celice a případně svlečně, že... tak mi netvrď že se ochuzuju.... vole, týýýý vole spíš mám těch vejšek až moc... až moc.... a že sem se ochudil o stereo????
este mi napis, ze to pustas cez sony radio za 7tis a budem sa valat smiechom...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
IS 300
odkedy minidisc vypaluje stopu laserom??? to mi je novinka... laser tam je len na ohriatie media na Curieovu teplotu a magneticka hlava nahrava zaznam, stopu..micron píše: pak se to vypálí laserem na minidisc....
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
IS 300
IS 300
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak ja mam hudbu taky rad, ale vzdycky se ridim za malo penez hodne muziky protoze si kvalitu nemuzu dovolit, pouzivam doma sluchatka SENNHEISER a to jsem je musel vymenit a jeste si priplatit ( nejdriv jsem mel o serii nizsi ale v urcitych frekvencich rezonovaly , mely lepsi basy - byly uzavrene ) a potom jsem si priplatil na 2600,- a koupil z vrcholne rady a nadherny prokresleny zvuk , ted jen dlouhou dobu cekam jeste na kvalitni zesik domu ( snad jednou premluvim bratra a udelame Elektronkovej zesilovac ) a jelikoz mam rad Vinyl tak se poohlizim po kvalitnim stroji a tuhle moji uchylku proste miluju - zvuk dokonalej , jen na ni nejsou finance.
Tak zpet k autu , budem pokracovat , ale az po vikendu - rozhodim, nafotim namerim , odprezentuji , dneska pracuji na dome
Tak zpet k autu , budem pokracovat , ale az po vikendu - rozhodim, nafotim namerim , odprezentuji , dneska pracuji na dome
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Hodně drahé SENNHEISER jsem měl taky na uších a i na blbém soňáku za pár peněz zněli floydi báječně...
Nicméně, ať se vrátím ke tému topiku, vběhni na autohifiklub, písni svůj požadavek a věřím, že tě prodejci zahltí nabídkami
Např. http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... rmance-c6a
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... 136-esprit
vysoká citlivost, renomovaný výrobce...
Dobře bývají hodnoceny výrobky Kicx, např.
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-aln-6-3
nebo i něco z nižší řady
Nicméně, ať se vrátím ke tému topiku, vběhni na autohifiklub, písni svůj požadavek a věřím, že tě prodejci zahltí nabídkami
Např. http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... rmance-c6a
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... 136-esprit
vysoká citlivost, renomovaný výrobce...
Dobře bývají hodnoceny výrobky Kicx, např.
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-aln-6-3
nebo i něco z nižší řady
- AlkyonE10
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
hele abch přihodil i já něco do pranice.... do hudby sem zatím moc neinvestoval cca 12 tisíc a spoustu hodin práce. Dopředu bych doporučl Kicx - v podstatě jakékoliv 165ky - všechny sou hodně dobře hodnocené, nestojí moc peněz. Mám ICQ, myslím že nejnižší řada a hrajou nádherně (výšky začínají při vyšších hlasitostech (vysoká hlasitost - neslyšíš vlastního slova) trošku škvrčet, ale myslím, že to je spíš zesilovačem v rádiu)
Dozadu v podstatě jakékoliv ovály, teď nevím jsetli si psal jestli chceš ovály nebo zase kompa. Doporučil bych nějaký staší magnat, celkem dorý zvuk.
A rádio... Alpinek sem slyšel už dost, a někteří zavylí adiutuneři mě možná sežerou, ale na sony nedm dopustit. Osobně mám Sony MEX-1GP a je to krása. Hraje fakt dobře.
Toť vše přátele, tadyjadyjadydá
Jo a ještě jedna věc - nakoupit audio komponenty a nacpat je do auta nestačí, v podstatě je to to nejmenší. Pak je třeba si s tím dlouho pohrát a ladit a tak dále, prostě hrát si se vším co radio dovolí a najít to nastavení jak vyhovuje tobě. Protože každému se líbí něco jiného. Já mm třeba hodně vytáhlé středy oproti bassům a výškám, poslouchám převážně pop, drumy, prodigy ale taky někdy i starší rock - iron maiden a tak a tam už jde slšet že by to chtělo trošku jinak poladit. Takže asi tak
Dozadu v podstatě jakékoliv ovály, teď nevím jsetli si psal jestli chceš ovály nebo zase kompa. Doporučil bych nějaký staší magnat, celkem dorý zvuk.
A rádio... Alpinek sem slyšel už dost, a někteří zavylí adiutuneři mě možná sežerou, ale na sony nedm dopustit. Osobně mám Sony MEX-1GP a je to krása. Hraje fakt dobře.
Toť vše přátele, tadyjadyjadydá
Jo a ještě jedna věc - nakoupit audio komponenty a nacpat je do auta nestačí, v podstatě je to to nejmenší. Pak je třeba si s tím dlouho pohrát a ladit a tak dále, prostě hrát si se vším co radio dovolí a najít to nastavení jak vyhovuje tobě. Protože každému se líbí něco jiného. Já mm třeba hodně vytáhlé středy oproti bassům a výškám, poslouchám převážně pop, drumy, prodigy ale taky někdy i starší rock - iron maiden a tak a tam už jde slšet že by to chtělo trošku jinak poladit. Takže asi tak
Toyota Corolla E10 55kW, rv 1996
-TOYOTA DAS AUTO-
Audio & Styling - snazim se o to ale nejsou prachy
-TOYOTA DAS AUTO-
Audio & Styling - snazim se o to ale nejsou prachy
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
aaa tady jsou moje zlatíčka... takže používám Triaxial, už sem zapomněl...
http://elektro.bazos.cz/inzerat/3916875 ... r-140W.php
Míša by doporučoval
http://elektro.bazos.cz/inzerat/3916875 ... r-140W.php
Míša by doporučoval
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak na zadek po podoruceni z prohifi jsem objednal tyhle , uvidime jak budou hrat a pak zacnu resit ten predek, zitra by u me mely byt
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-gfq-6-2
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-gfq-6-2
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)