Zaslepení EGR ventilu
aj moji rodicia maju polo ja som na nom najazdil asi 20 tisic km a potom som si kupil svoje auto ale teraz ked do toho sadnem tak to je rozdiel. Nema ani posilovac, je to 1,2 a urcite brzdi slabsie ako avensis ale vtedy mi to nevadilo lebo som donho presadal zo skodovky a bol som z neho hotovy ze ako to ide.
No myslim ze to uz nic nenahlasi,ta 8mm dira staci . Ale ja jsem vse vratil do puvodniho stavu , motor se me zdal hlucnejsi , bylo znat ze je funkce EGR omezena ale ne uplne jako kdyz je uplne OFF .
Takze jsem EGR uplne rozebral , sundal i elektroniku , poradne vycistil a hlavne rozhejbal ventil.
Nevim , bud to dokaze nekdo pres ACU uplne vyradit , nebo to necham jako original , mam strach ze bych mohl motoru nebo nektere jeho soucasti uskodit , ale je to jen muj subjektivni dojem.
Skoda , preskoda ze to nejde bez problemu uplne OFFnout.
Takze jsem EGR uplne rozebral , sundal i elektroniku , poradne vycistil a hlavne rozhejbal ventil.
Nevim , bud to dokaze nekdo pres ACU uplne vyradit , nebo to necham jako original , mam strach ze bych mohl motoru nebo nektere jeho soucasti uskodit , ale je to jen muj subjektivni dojem.
Skoda , preskoda ze to nejde bez problemu uplne OFFnout.
Najel jsem relativne malo , ale urcite to nic nevyhodi , tahle zavada se projevi prevazne jizdou po meste kdy EGR maka v nejvetsim rezimu.
Ta moje domenka ze by to mohlo neco ovlivnit (castecne zaslepeni) , je jen moje uvaha , asi ne , ale me vadila ta vetsi hlucnost motoru , proto jsem to vratil zpet.
Ta moje domenka ze by to mohlo neco ovlivnit (castecne zaslepeni) , je jen moje uvaha , asi ne , ale me vadila ta vetsi hlucnost motoru , proto jsem to vratil zpet.