Avensis 2,2 D4D osvetleni v kabine

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Nissmo
Člen Týmu

Avensis 2,2 D4D osvetleni v kabine

Příspěvek od Nissmo »

Dobry den. Povedlo se mi vyradit skratem vnitrni osvetleni avensisu. Odmontoval sem svetelny panel u zrcatka pod strechou abych si od tama natahl proud pro detektor radaru. Ale bohuzel sem zvadil sroubovakem o draty a skratlo to. Ted mi nefunguje vnitrni osvetleni vozidla. Skousel sem najit ktera pojstka to ma na starost ale nenasel sem. Vsecky pojstky jsou OK. Jak ty u motoru tak ty u ridice.

Nevi nekdo kde je zakopany pes? Co mi tam mohlo odejit ze to tedka nejde..

Je to Toyota Avensis 2,2 D4D 2006
KiWiN
Člen Týmu

osvětlení

Příspěvek od KiWiN »

Zdravím. Myslím, že se mi to povedlo před časem také :) . A spolu s osvětlením mi nešlo pípání pří otevření dveří a klíčkem v zapalování. Vyměnil jsem pojisku a OK. Byla to nějaká pojistka před řidičem. Jsou tam 2 pojistkové skříňky, jedna je zespod pod palubkou a druhá je u relátek za krytkou v palubce. Myslím, že to byla ta spodní, ale nevím to jistě.
Přeji hezké hledání.
TOYOTA 2.2 D-CAT Kombi 5/2005
aczasa
Věčnej rejpal

hhmmm,...

Příspěvek od aczasa »

no, posledně jsem ji našel pod pojmem DOME ve spodní pojistkovně. :-) Normálně je tam tuším 15A.
Back in Czech.
Nissmo
Člen Týmu

Re: osvětlení

Příspěvek od Nissmo »

KiWiN píše:Zdravím. Myslím, že se mi to povedlo před časem také :) . A spolu s osvětlením mi nešlo pípání pří otevření dveří a klíčkem v zapalování. Vyměnil jsem pojisku a OK. Byla to nějaká pojistka před řidičem. Jsou tam 2 pojistkové skříňky, jedna je zespod pod palubkou a druhá je u relátek za krytkou v palubce. Myslím, že to byla ta spodní, ale nevím to jistě.
Přeji hezké hledání.
To je presne ono dvere taky nepipaji. Diky moc tak se jde hledat.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“