prosba

vše ohledně modelové řady Celica
OtaToy
Člen Týmu

Kat

Příspěvek od OtaToy »

A proč tedy ani ty závodní auta nemají Kat když to teda pojede lépe než bez něho?? Nechci ze sebe dělat odborníka a rád se dám poučit, ale už 10 let doma ve volném čase svařuju a dělal sem už kolem 40ti výfuků (vše mám nafocené), většinou atmosfér, přece jen turbo nemá každý a mělo to téměř vždy pozitivní následky. Podotýkám že se v žádném případě nejedná o zakazkový výfuk, pouze vyměním kat za trubku nebo rezonátor. Samozřejmě jsou auta u kterých to nedělá dobrotu, ale většinou to má za vinu lambda které se to nelíbí. S tím, že by motory chyběl zpětný tlak jsem se zatím nesetkal.
Jinak svojí praci považuji za kvalitní (ať už s vyndaním katu souhlasíš nebo ne) a s "reklamací" jsem se nesetkal. Pokud by po mně někdo chtěl výměnu katu, tak samozřejmě neni problém, ale za 10 let s tim za mnou nikdo nepřišel.
O airboxu jsem nic neřikal, tak nevim proč to přirovnání. Otevřený sání je choulostivá věc, s tim souhlasim.
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

6. gen čeliky má dvě lambdy (nevím jak u starších či novější). Když dáš pryč katalizátor tak se to nebude líbit druhé lambdě a bude žalovat řídicí jednotce a to podle mě není dobré. Já sám mám kat pryč mohu říct že je to lepší jak před tím ale to je také tím že ten starej kat nebyl skoro průchozí tak šel pryč a na nový nemám a univerzální se mi dávat moc nechce prej po chvilce odejdou.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Odpovědět

Zpět na „Celica“