chladenie motora E10-prehrievanie
chladenie motora E10-prehrievanie
chalani mam E10 94rok 1,3benal...ide oto kamaratkinu mamu ucim soferovat na autoskolu..kedsa ona pohybuje na 1stupni taksami motor prehrieva a nevem preco.hadice su horuce tomi znaci ze TERMOSTAT bude OK.odpojil som kontak na ventilatore,ked somho dal na priamo cez baterku ide,skusil som cidlo teploty motora,kedy pusta ventilator..pri kontrole skusackou mi zasvietel zeje ok akonahle somho pripojel na ventilator..ventilator sa netocel..zacalo to uz davnejse ale kedsom rucne potocel ventylator za chodu motora mi chladel a sel ok teraz sa vobec netoci..ma to dajaku poistku..alebo rele??teraz ked ja beham sa neprehrieva asika napor vzduchu..a mozna aj preto zeto baba nema vrukach nuz vcul poradte
Re: chladenie motora E10-prehrievanie
Až Ti to urazí pazoury, tak se ničemu nedivSAMM_DOMA píše:...ale kedsom rucne potocel ventylator za chodu motora...

Vyndat čidlo, koupat v horké vodě, měřit. Nebo rovnou vyměnit.
Mě se ventilátor spíná vždy po delší jízdě, než zaparkuju nebo zajedu do garáže. Je to slyšet.
oruky mije fuk mam palce aj nanohach
..mnesa praveze vobec nepusta ventilator..keby bolo cidlo zle tak bymi nezasvietela skusacka ze vtedy sa ma pustiti ventilator..vtoyote mi povedali ze ukostrenie tosom urobel..dalsi zasejk ze +pol tosem tez urobel a furt nic kua to co desika je tam skratek skovaty bodaj by padol doteho ventilatora nex nefuci ven kua