Takže som sa trošku prespal, a tak chcem aj ja zhodnotiť a poďakovať:
- myslím, že účasť bola lepšia a pestrejšia ako po minulé roky. Som rád, že ľudia aj napriek všade spomínanej kríze prišli. Som rád, že počasie nám vyšlo presne na minútu. Pri upratovaní areálu nám už statočne pršalo, ale ďakujem chalanom, ktorí pomáhali, že zostali do konca. Chválim bufet. Bol oveľa lepší ako v minulosti. Obsluha tiež stála za to  

Po prečítaní niekoľkých vašich názorov som šťastný, že sa zraz podaril a že sa páčil. Až teraz mi padol kameň zo srdca.
Chcem sa poďakovať spoluorganizátorom: Sezu, Tina, Mimo, AndyGTP, Sokce, Mochovec, ale samozrejme aj ďalším ľuďom, ktorí pomáhali: Brano, JohnC, Drgi, Ganczi, Grexos, ... Ak som na niekoho zabudol, ospravedlňujem sa!
Tak isto firmám: Delphia, Helios Slovakia, Kofola a PPC Team Plus.
Zároveň prosím všetkých, ktorí majú nejaké fotky, videá zo zrazu, aby mi ich niekde zavesili na stiahnutie (spakované v ZIPe alebo RARe) a poslali mi linky cez SS. Ja to všetko dám dokopy a nahodím do našej novej fotogalérie na web stránke. Nech je to všetko pekne pokope. Ak by mal niekto problém s nahrávaním, rád pomôžem.
Ešte raz ďakujem a mám len jeden odkaz na záver: 
26. júna 2010 !