co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

martin.matess> měla, to určitě měla, ale ve čtvrtek už neměla ani nárazník ani kapotu, to nebyla dobrá trefa :lol: každopádně už jí nechci ani vidět... mam strach, že kdybych tam jel třeba znova, že by mi ta moje zase nenastartovala... je to tam nějaký začarovaný čico :lol: bojim bojim ale seznámil sem se tam se 4 nohou číčou... asi 1/2 hodiny sem jí drbal a hladil, co ta ale dělala :-) vrněla velice zajímavě, opravdu silně... a slintala rozkoší, normálně jí šly bublinky z tlamy :lol: Přesně tohle se mi povedlo i s jednou číčou v řecku... taky slintala, asi je nějak vzrušuju či co :lol:

zajímavý je že už v druhým vraku celicy sem viděl normálně plástve v kufru...a v týhle jsou ještě obydlený! normálně tam bydlej vosy, ale neútočej. 2 plástve ve velikosti dlaně kudy se tam ale dostávaj? když to auto bylo zavřený? noooo tak na to sem nepřišel 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Pěna u huby se zvířatům tvoří při vzteklině... :D :D :D
Já měl na TA40 vosí hnízdo pod zadním nárazníkem a normálně s nima jezdil.Asi to stíhaly... :D
Abych taky přispěl k tématu:v 230V zásuvce mi chybí asi tak řádově 230V.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Naopak mi přebývají na st185 krycí plasty pod motor,zadní orig křídlo,motůrek zadního stěrače,zadní sedačky(kůženka)s bočními plasty,sedačka spolujezdce(kůže),orig.dojezdová rezerva,katalyzátor,airbox,IC,in+ex manifold,bezp.pásy pro všechny pasažéry a kotouče předních brzd(277mm)včetně brzdičů.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

zadní pláto

Příspěvek od Celi-johnny »

já sháním zadní pláto, jen s neporušeným uchycení... cena tak do 200...
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: zadní pláto

Příspěvek od martin.matess »

Celi-johnny píše:já sháním zadní pláto, jen s neporušeným uchycení... cena tak do 200...
za 200 ti ho nikdo nenechá kluku jeden 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

martin.matess píše:
Celi-johnny píše:já sháním zadní pláto, jen s neporušeným uchycení... cena tak do 200...
za to bych mu neprodal ani to s tema spatnejma uchytama co mam doma :D btw. na vrakovisti stoji 1000,- aspon co jsme ho davno kupovali
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Pavo.B. píše:
martin.matess píše:
za to bych mu neprodal ani to s tema spatnejma uchytama co mam doma :D btw. na vrakovisti stoji 1000,- aspon co jsme ho davno kupovali

jjj tak to je. plata do celic nerozvrtané od tuzerů a neprošpikované dírkamy a nerozlámané jsou tuze ceněné věci :!:
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

keek> nemyslim že měla vzteklinu, vzteklej sem byl spíš já :lol: a ta v řecku taky těžko... ta byla nějakýho mnicha před kostelem...nene buďto maj žízeň, a nebo fakt tou rozkoší, slintala vlastně i naše kočka Minda když jsme jí měli... to mi hupsla do postele a začala se mi otírat o xicht a při tom vrněla jak harley a slintala jak divá :lol: fakt ale.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

micron píše:keek> nemyslim že měla vzteklinu, vzteklej sem byl spíš já :lol: a ta v řecku taky těžko... ta byla nějakýho mnicha před kostelem...nene buďto maj žízeň, a nebo fakt tou rozkoší, slintala vlastně i naše kočka Minda když jsme jí měli... to mi hupsla do postele a začala se mi otírat o xicht a při tom vrněla jak harley a slintala jak divá :lol: fakt ale.

máme dva kocoury britskýho modrýho( Charless) a ragdolla (Bob) a oba se otírají o xicht nohu nebo tak bob má dokonce fetiš v mazlení s botama ale neslintá ani jeden :D
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

tak mi zacali doma prebyvat predni mlhovky z st185, takove velke kravy, jeste s puvodnim vnitrnim zlutym plastem i s origo uchytkama. foto dodam dnes vecir.
V ramci odlehceni jsem je chtel sundat a az byla jedna dole a 2 srouby zalomene v predni vystuze, jsem zjistil ze zase tak tezke nejsou, maji tak 4-5kg max obe :lol:
kdyby nekdo chtel, necham je co ja vim 800kc obe? :D
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celi-johnny »

martin.matess píše:
Pavo.B. píše:
martin.matess píše: za 200 ti ho nikdo nenechá kluku jeden 8)

jjj tak to je. plata do celic nerozvrtané od tuzerů a neprošpikované dírkamy a nerozlámané jsou tuze ceněné věci :!:[/quote

tak zkusil jsem... no me je to jedno ono se da krasne udelat z nejake preklizky nebo kusu dreva a potahnout nejakym decentnim kobercem... staci si vyhrat..
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kamos to tak ma a neni to ono :D nic uz mlcim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

celijohnny> pavoB má PRAVDU/// NIKdy TO NEBUDE ONO, NIKDY ORIINAL... počkej chvíli a třeba si uděláš výlet A BUDE za pakatel....

protože ani gabko a ani ALF nemaj dost energie dostat se k live soundu....je to moc daleko :-) což sem čakal... jooooo věděl sem to.... a je tam toho relativně hodně... pro pavoB ty čudlíky, dále ovladač teploty, kterej jste protočili či co :-) :-) dále zaDNÍ PLATO jako nový, otestovaný vosama atd... já jen čekám kdo si chce zaject pro Live Sound a přispěje mi na nechtěnný taxi.... ale čas tiká.... už jen tejden a bude po prdeli.

asi udělám bojovku... loupežnickou... a budu se kochat kdo je nej LUPIČ... stejně to má spočítaný ta chuděra bílá, majitel jí odepsal... a to totálně a čas je cca tejden a všichni se třeba jak to říct "napapaj a nebo napojej jako u koní :-)

protože si ALF myslel, že mu to snad odmontuju zadara.... neboco.... a myslí si, že když mi dá na benzin tak mi udělá hroznou radost čico... ani omylem... tak

huráááá já sem si koupil dneska krásný skoro nový dveře a mam radost a už nebudu číst ty kecy takže.... lupte všechno dokud to jde
a kdyby se našel hodnej člobrda co by se přiznal že uloupil live sound... tak ho rád zkasíruju... 1000,- a kdyby byl bastard ať je, ale stejně se mu to vrátí JING JANG a nevychutná si to.

http://www.autosva.cz/ofirme.htm
Tam je mapka, kontakty..
a je to
Cool lets fight! :twisted:

a pozdravujte uslintanou kočičku... zamiloval sem se 8)
ObrázekObrázekObrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

micron, ved ten live sound vymontuj a iste sa dohodneme! nenechaj to tam zhnit, a premna je to kurva daleko... hm?
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

prodám velice raritní model celica ST18, už není skoro nikde k dostání, jen vyjímečně
cena 899,-

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“