Kde jsme koho potkali ;-)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kotass> váááážně... jen alkosh... alkosh mi nezpůsobí skratování krátkodobý paměti, kterou sem musel používat při studiu... bumbat můžu denně a s pamětí to ani nehne... ověřeno
Dneska sem potkal, když jsme byli na návštěvě u tetky v Řepích tuhle červenou... chlapci obchodovali
"nepřevážíte náááhodou nějaké drogy?"
Ale tu Corvettu jsme pěkně obklíčili zadkama... nějakej "Dave" z Prahy... měl tam ceduli s přezdívkou, která je vidět i z okna paneláku. Hezká celica, ve velmi dobrým stavu, ale ten rambajs z vejfuku... i tetka řikala, že je to moooc
Spy snaps

Dneska sem potkal, když jsme byli na návštěvě u tetky v Řepích tuhle červenou... chlapci obchodovali

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Chtel jsem si sice osahat 5g, ale v kolik tak projizdis?
X_Mave píše:To Kubrt .... kafe na benzince Slovnaft vedle dalnice u letiste?Jezdim kazdej den Olomouc - Brno - Olomouc ... tak vyslovene na kafe bych klidne i zastavil
Ale teda jako mam 6G
2x 5G uz jsem zrusil (jsem hrozna lama)
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Fuha .. 69 km jedna cesta mi to vyhodil plánovač .. dejme tomu 70 x 2 = 140 km denně = 700 km / týden = 2800 km / měsíc.
Dojíždění za prací je dneska nutnost, o tom nepochybuju, sám jsem jezdil 2 roky Vyškov - Blansko (cca 40 km jedna cesta) a potom dva roky Vyškov - Brno_Slatina (Franklin Electric - možná znáš) což bylo cca 30 km a vím co to obnáší, ale jezdit 140 km denně ... wow ..
.. re5pect bratře, někdy dáme kávu na Slovnaftu .. s Kubrtem se nebav on je divnej a stejně nemá věčně čas.

Dojíždění za prací je dneska nutnost, o tom nepochybuju, sám jsem jezdil 2 roky Vyškov - Blansko (cca 40 km jedna cesta) a potom dva roky Vyškov - Brno_Slatina (Franklin Electric - možná znáš) což bylo cca 30 km a vím co to obnáší, ale jezdit 140 km denně ... wow ..

.. re5pect bratře, někdy dáme kávu na Slovnaftu .. s Kubrtem se nebav on je divnej a stejně nemá věčně čas.

- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mno .... kdysi jsem jezdil Ochoz - Cetrum (Vaclavska) - Ochoz ... je to kousek, ale krasna cesta
ale to jeste blahe pameti v 5G 2.0
ale doba cesty byla popravde nekdy i delsi, nez ted jezdivam
(treba kdyz byl jakykoli veletrh) ... Jinak RESPECT patri hlavne Celde ... Co ja, ja si jenom vezu zadnici
ona chudera celou cestu trpi mezi 4K-6K otackama
.... tak a ted doufm, ze si na me nekde pockaji kamaradi s pasakem 

- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
co se te prace tyka .. ona to neni az tak nutnost ... uzivil bych se v klidu i doma
Ale rekneme, ze je to pro me trochu srdecni zalezitost ...
Delam po nekolika letech ve firme, kde jsem kdysi zacinal, s lidma, ktery jsem roky nevidel ... a plati me dost na to aby mi to stalo za to jezdit
Tak asi tak ... timto dekuji svemu zamestnavateli LOL