Potahy
Potahy
Zdar lidi můžete mi doporučit nějaké potahy co pasují do Aurise? Nejlépe černá / šedá .. prostě tmavé. Samozřejmě podpora bočních airbagů.
Za slušnou cenu...
Za slušnou cenu...
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Na co su Vam potahy?hummer73 píše:Túto otázku momentálne riešim aj ja a zajtra si idem vybrať materiál z ktorého mi vo firme MAD ušijú poťahy. Kolega má od nich poťahy a sú super. Uvidím aká bude cena. Vraj začína na 96 euro. Keď budem múdrejší ohľadom ceny atď. ozvem sa.

Auris 1,4 SOL (Urban, Style, Exterier)
-
- Navigátor
Airbag vystrelí a prederaví poťah na zoslabnutých miestach. Môžeš si to pozrieť na stránke www.autopotahy.sk. Ja ich chcem najmä kvôli deťom, ale aj ja niekedy sadnem do auta v špinavých nohaviciach a poťah stačí vyprať. Mal som služobnú corollu bez poťahov a vyčistiť ich bol veľký problém (aspoň pre mňa).
AURIS 1,33 TERRA COOL
Mam potahy na novej Corolle. Objednaval som z Abeny, stali okolo 150 EUR.
Ked som sa pytal ako su riesene pri bocnych airbagoch, vraj su site specialnou nitou a potah sa prederavi pri aktivacii airbagu.
Zatial som spokojny, akurat sa mi nepodarilo ich dostat na zadny sedak. To este musim poriesit v Toyote.
Ked som sa pytal ako su riesene pri bocnych airbagoch, vraj su site specialnou nitou a potah sa prederavi pri aktivacii airbagu.
Zatial som spokojny, akurat sa mi nepodarilo ich dostat na zadny sedak. To este musim poriesit v Toyote.
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Já bych potahy na sedadla s airbagem raději nedával. Kecy o šití speciální nití jsou sice dobré, ale airbag ti má život zachránit, ne vzít. Když se potah neroztrhne, kam se asi airbag nafoukne? Jednou za čas si nech sedadla vyčistit od profesionálů a je to vyřešené. Kdybych si na žluté sedadlo nedal láhev koly, která byla potečená, přežil bych pět let bez úrazu...deto píše:Mam potahy na novej Corolle. Objednaval som z Abeny, stali okolo 150 EUR.
Lexus IS 220d luxury multimedia 180Hp , 2009
Toyota Corolla 3D 1,6VVT 2003 ex.
Toyota Auris 2.0D, Sol 2008 ex.
Toyota Corolla 3D 1,6VVT 2003 ex.
Toyota Auris 2.0D, Sol 2008 ex.