Výměna-Automat za manuál T23

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
rebel19
Člen Týmu

Výměna-Automat za manuál T23

Příspěvek od rebel19 »

Zdravím lidi,potřeboval bych poradit s výměnou automatické převodovky za manuál.... myslíte,že by byla potřeba přehodit i řídící jednotka motoru,skz vzájemnou komunikaci s řídící jednotkou převodovky? a nemohli by jste mi někdo udělat fotky manuální převodovky zespodu - specielně toho táhla k šajtře a popř. kdo má automat,nevíte jestli je ta kastla dělaná na manual? myslím tím díry u spojkového pedálu a pod.. dik moc
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Já teda nevim, ale není fakt jednodušší si koupit rovnou auto s manuálem než s automatem???
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Podle mě by se tam vejít měla. Udělají jeden typ karoserie a pak tam cpou už jen podle výbavi věci. Ale radši počkej na někoho chytřejšího. :wink:
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nekteré vozy potřebují díry na uchycení provrtat, jiné je mají zasůlepené, tam problém nebude, co se týče velikosti převodovky, taky tam pasuje - nezdržují se deláním dvou ruzných kastlí. co se týče ECU - mela by to "schroupnout" i ta ecu z manuálu ale pozor muže dojít k tomu že v určitém spektru otáček lehce ubere výkon aby slo snáze přeřadit ( tomu automatu ).
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

No není to moje přímá zkušenost,ale vím,že ř.j. od automatu nebude u manuálu dělat dobrotu.A pokud bys měl zájem, mám manuální převodovku na naše holky na prodej.Tak napiš sz.Hodně štěstí.

Obrázek
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

u vetšiny starších toyot stačilo kontrolní signál od řídící jednotky převodovky ukostřit ( starší vozy mají ecu motoru a druhou ecu pro převodovku ) a bylo po problémech ( upráýní výkonu při očekávaném přeřazení neberu jako chybu.. ).
Odpovědět

Zpět na „Celica“