chladič mr2 mk2
chladič mr2 mk2
chlapi nevíte někdo o nějakém levnějším chladiči na mr2 mk2, než za deset tisíc?dřív se snad vyráběl nějakej v replice do pěti tisíc, ale teď nemůžu nic levnějšího sehnat-měl sem ho tam už jednou vopravovanej, v sobotu začal zase týct, takže ho tam znovu nedám
, popřípadě kdyby měl někdo jetej v dobrým stavu, díky moc za odpovědi

tááák a je to tam-už tam mám vod soboty namontovanej hliníkovej chladič Mishimoto-než kupovat za 13.000 vobyčejnou repliku, tak sem rači koupil tenhle hliníkovej-vyšel na osum a pool
http://www.mishimoto.com/toyota-mr2-per ... 90-97.html
jenom oproti tý fotce nemá na sobě ty nápisy mishimoto a čekal jsem že bude leštěnej, ale je to klasická barva neleštěnýho hliníku
jinak montáž slušná perlička-díky někerejm drobnejm zádrhelům nám to trvalo přes osum hodin...

http://www.mishimoto.com/toyota-mr2-per ... 90-97.html
jenom oproti tý fotce nemá na sobě ty nápisy mishimoto a čekal jsem že bude leštěnej, ale je to klasická barva neleštěnýho hliníku
jinak montáž slušná perlička-díky někerejm drobnejm zádrhelům nám to trvalo přes osum hodin...
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co tam bylo za problem, mohl by ses nejak rozepsat budu to totiz potrebovat me odesel taky a uz je tak spravovanej ze to nejde a poloviny vlnovce rozsipana jeste kouknu na ten muj druhej ale asi nebudu mit jinou moznost nez ho koupit taky 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
čau, kup si novej,Invader píše:co tam bylo za problem, mohl by ses nejak rozepsat budu to totiz potrebovat me odesel taky a uz je tak spravovanej ze to nejde a poloviny vlnovce rozsipana jeste kouknu na ten muj druhej ale asi nebudu mit jinou moznost nez ho koupit taky

já tam dal od romáka(cikána) co vozí díly z rajchu byl zadara ale nevím z jakého auta je tam sice pár znaků japonsky ale žádnej překladač na netu to nepřeložil

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to jsou rady teda jako fakt dik, tobe by docela sedel ten pridavek "vecnej rejpal" 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jjInvader píše:to jsou rady teda jako fakt dik, tobe by docela sedel ten pridavek "vecnej rejpal"

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tohle uz dal nebudu komentovat ty si davej do sviho auta co chces a ja si budu taky delat co uznam za vhodny ok ?
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
tak koljovy chytrý komentáře mimo věc komentovat ani nebudu, přece jenom se rád vyjadřuju k věcem ke kerejm mám co říct a né jen tak zbytečně plácat
souhlas s invaderem, kdo si chce vodpálit motor a nebo už ho má v tom stavu že mu to je jedno-ať si klidně kupuje chladiče někde na vrakáčích a násldně si tam dá něco podobnýho jako tam už měl..., můj motor je v perfektním stavu-takže já tohle určitě riskovat nechci
nevim koljo, kde stačí kouknout i jinam a za pakatel ale já sem za poslední rok hledání na toyotu mr2 mk2 nikde nic jinýho levnějšího nenašel, když už radíš tak nepiš jak se dá kdekoliv sehnat levnějc, ale napiš přímo kde a za kolik a je to vyřešený...
to invader-všechny úchyty pásly přesně, kromě úchytů na saharu, ale to sem pořešil jedním zajetím do hornbachu, kde sem koupil, plíšky s dvouma dírama vedle sebe a přidělal sem to přes tyhle podložky, největší problém byl s čidlem-v novým chladiči nebylo a ze starýho nešlo vytáhnout, starej chladič byl snad z mosazi, nebo čeho a závit na čidle byl tak sedlej, že sme to čidlo museli vyříznout ze starýho chladiče a nechat na něj soustruhem vytočit novej závit, aby bylo jak přidělat do novýho chladiče, následně je uplně jinak vypouštěcí ventil na vrchu chladiče, byl na něm jenom závit s dírkou, tak sme na něj dali starou matici z kola, kerá je uzavřená a přesně tam pásla a do ní sme dali kus gumy aby to utěsnilo ten odpouštěcí ventil, vono to takle nezní tak hrozně, ale bylo to na palici, sem naivně čekal že příjdu, vyndám chladič, nandám novej a pojedu, ale hlavně že je hotovo
souhlas s invaderem, kdo si chce vodpálit motor a nebo už ho má v tom stavu že mu to je jedno-ať si klidně kupuje chladiče někde na vrakáčích a násldně si tam dá něco podobnýho jako tam už měl..., můj motor je v perfektním stavu-takže já tohle určitě riskovat nechci
nevim koljo, kde stačí kouknout i jinam a za pakatel ale já sem za poslední rok hledání na toyotu mr2 mk2 nikde nic jinýho levnějšího nenašel, když už radíš tak nepiš jak se dá kdekoliv sehnat levnějc, ale napiš přímo kde a za kolik a je to vyřešený...
to invader-všechny úchyty pásly přesně, kromě úchytů na saharu, ale to sem pořešil jedním zajetím do hornbachu, kde sem koupil, plíšky s dvouma dírama vedle sebe a přidělal sem to přes tyhle podložky, největší problém byl s čidlem-v novým chladiči nebylo a ze starýho nešlo vytáhnout, starej chladič byl snad z mosazi, nebo čeho a závit na čidle byl tak sedlej, že sme to čidlo museli vyříznout ze starýho chladiče a nechat na něj soustruhem vytočit novej závit, aby bylo jak přidělat do novýho chladiče, následně je uplně jinak vypouštěcí ventil na vrchu chladiče, byl na něm jenom závit s dírkou, tak sme na něj dali starou matici z kola, kerá je uzavřená a přesně tam pásla a do ní sme dali kus gumy aby to utěsnilo ten odpouštěcí ventil, vono to takle nezní tak hrozně, ale bylo to na palici, sem naivně čekal že příjdu, vyndám chladič, nandám novej a pojedu, ale hlavně že je hotovo

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
[quote="marcelus"]tak koljovy chytrý komentáře mimo věc komentovat ani nebudu, přece jenom se rád vyjadřuju k věcem ke kerejm mám co říct
plně s tebou souhlasím
) a navíc je demokracie, tedy jak kde a kdy
) já mám kliku, že mám vrakáč rovnou u nosu a občas i něco prodávám jako např. karoserii na MR2 kompletní jen bez okna do pr. dveří a střešní targ. dokonce je na te karoserii i chladič a nepoškozený , ale na svou jsem si dal nový dovoz z Angl. rozměry stejné jako na org. jen menší úprava a hadici, motor na to nic neříká a nehřeje se, musím počkat až klekne dám ti potom vědět i, ale jen tak mimo soutě, já mu neradil aby tam dával druhovýrobu nebo jinej z vrakáče.,, !!!ale NOVEJ !!! nechtěl jsem zbytečně rozepisovat případné problémy s přehříváním atd
akorát jsem napsal , že jsem si dal já jinej ale nevím, původ toho chladiče a o ceně se raději vyjadřovat 
jinak s tebou souhlasím
) zastřelit kolju je málo
((
plně s tebou souhlasím

jinak s tebou souhlasím