Kdo má zkušenosti s Yarisem
no to je divny....Kdyz se podivas na oficialni stranky toyoty, tak uz ani neni veden jako dealer.....ale nevim proc....g.man píše:Tak mi dnes došel dopis od Toyoty Praha, že Hukr v Brně už není autorizovaný prodejce, nemůže řešit reklamace atd. Nevíte někdo proč ? Já tam auto koupil a byl jsem s prodejcem velice spokojen. Pravda, už nevím jaký mají servis.

Pardon, ze Vam skacem do debaty, trosku sa vratim k teme.
Dnes som na Yariskovi spravil 100 000-ci km. Chystal som sa to od rana nafotit, len som mal vela roboty a ked som si to cez den vsimol, tak mal uz 100 029 km. A to vsetko bez jedinej poruchy a havarky, ak neratam vymenu blatnika, do ktoreho mi nacuvala velmi sikovna pani.
Dnes som na Yariskovi spravil 100 000-ci km. Chystal som sa to od rana nafotit, len som mal vela roboty a ked som si to cez den vsimol, tak mal uz 100 029 km. A to vsetko bez jedinej poruchy a havarky, ak neratam vymenu blatnika, do ktoreho mi nacuvala velmi sikovna pani.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Tak to gratulujemTomas píše:Pardon, ze Vam skacem do debaty, trosku sa vratim k teme.

Fakt jo..Tomas píše:TOm: Parada, ze si bol spokojny s Yarisom. Musel si mu dobre davat na prdel, ked bola taka spotreba. Starsie litre idu este trolinku lepsie, faceliftnute priskrtili o 2 kW, kvoli emisiam.
Ako musi potom tahat TS-ko ....

Tomas: rodice maji taky cca 100.000km, bez jedine zavady, akorat jak to bylo uplne nove, tak sama Toyota napsala, ze objevili nejakou zavadu a ze mame prijet, ze nam to zadarmo samozrejme vymeni... Vymenili, umyli auto, vyluxovali, doplnili kapaliny a este nam podekovali... To by se ve Skoda servisu nestalo

Komanche píše:Tomas: rodice maji taky cca 100.000km, bez jedine zavady, akorat jak to bylo uplne nove, tak sama Toyota napsala, ze objevili nejakou zavadu a ze mame prijet, ze nam to zadarmo samozrejme vymeni... Vymenili, umyli auto, vyluxovali, doplnili kapaliny a este nam podekovali... To by se ve Skoda servisu nestalo![]()
fakt joooo

garancka
ahoj,
mam taky yarise , asi rok stareho, najel sem 7800km. Minuly tyden sem byl na garancce, mnenily olej a filtr.
Auto prestalo tahnout. Dusi se to do 2000 ot/min. Pak uz to zase jede.
Vubec nevim co stim, sem nasranej, ale jinak je to cool vuz.
Jezdi to skvele.

Trosku mne vadi nahybani v zatackach. Ale clovek si zvykne.
Musim brnknout do servisu a rict jim o te zavade, aby to spravily. Pochybuji ze to je vymnenou oleje. A doufam ze tam nic nemnenily.
ahoj
mam taky yarise , asi rok stareho, najel sem 7800km. Minuly tyden sem byl na garancce, mnenily olej a filtr.
Auto prestalo tahnout. Dusi se to do 2000 ot/min. Pak uz to zase jede.
Vubec nevim co stim, sem nasranej, ale jinak je to cool vuz.
Jezdi to skvele.
Trosku mne vadi nahybani v zatackach. Ale clovek si zvykne.
Musim brnknout do servisu a rict jim o te zavade, aby to spravily. Pochybuji ze to je vymnenou oleje. A doufam ze tam nic nemnenily.
ahoj