Problémi se zdnímy světly 7g

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
julik2
Člen Týmu

Problémi se zdnímy světly 7g

Příspěvek od julik2 »

Mám prozbu z ničeho nic mi přestali fungovat zadní světla a mlhovky žárovky jsou O.K a pojistky také tak nevím poradíte někdo??
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Nevim jak je to u 7th gen. ale ja mel dost podobny problem se 6th gen. a kluci (Kubrt konkretne) mi tu poradili, ze to muze byt short pin co je mezi pojistkama .. neni to pojistka, ale funguje to vice mene stejne a lze to pojistkou nahradit ... nevim, jestli ti to helpne, ale zkus se po tom podivat. v to schematu, co je nakreslene primo ve viku pojistkoveho boxu je to zaznacene jako pojistka, ktera je preskrknuta .... nevim, jestli ti to pomuze, ale zkusil jsem to :-)
julik2
Člen Týmu

Příspěvek od julik2 »

Jo moc děkuju pokusím se a potom napíšu jak se dopadl:-)
julik2
Člen Týmu

Příspěvek od julik2 »

problem nevyřešen žadnej planek tam není:-(
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

musi tam byt nakres, ktora poistka je na co... a tak isto, ktore rele je na co...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
julik2
Člen Týmu

Příspěvek od julik2 »

no to sem sy myslel taky jenomže je to tam vylitý do teho plastu a v tom se zákonitě nemužu jako lajk vyznat:-(
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no ano, to je ono, co je vtom plastu... chcelo by to vidiet.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

No hele ... taky jsem docela lama, ale tohle snad prectu ... ostatne jak jsem psal, resil jsem podobny problem (akorat mi navic nejely hodiny a nesvitil interier .. a pak mi nejely zadni mlhovky) ... pokud bys mel eminentni zajem, muzu se na ten tvuj pijistkovy box podivat, do Hnevotina to mas kousek .. doma budu tak nejak po seste, to je jeste svetlo (brzdovky ti doufam sviti Smile ) ... co vsechno ti presne teda vubec nesviti? na SZ ti poslu telefon ... kdyby ses chtel stavit ... navic jsem teda ted stahnul manualy k 7th gen. nebot tot tu uz nekdo resil (thnx Spookey & Kubrt) ... kdyztak muzes mrknout sam - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=10474
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Dival jsem se do tech manualu ... podle toho, co to ma za pojistky (a ze je jich habadej) a relatka vubec co jsem z toho pochopil ja osobne, tak pokud ti vubec proste nesviti zadek, tak by to mohlo byt jednim relatkem v centralnim pojistkovem boxu, ktere se stara o spinani zadnich svetel ... nabidka stale plati, ale tipl bych to na tohle, tudiz doporucuju zavolat k Matejkovi do Toyoty (mas to jeste bliz, nez ke me a rozhodne je to naprosto super servis - ten ole pod tescem ... ne Trendcar nahore ... vzdycky mi vysli stric, kdyz mi horelo za zadkem) a privizt jim to ... reknes jim co ti to dela a oni ti reknou sami co by to mohlo byt ... a treba budou mit cas a i to neco co ti chybi a vyresi se to hned ... pokud je to to relatko, tak netusim, kolik to muze stat, ale necekal bych zavratnou castku ;-)
julik2
Člen Týmu

Příspěvek od julik2 »

No je to možny zitra se tam stavím:-) jo jinak sou to pěkní zloději byl sem tam protože sem si naoural celdu :( hral sem závody :D a jestli víš jak je oby a na proti ta dalnice jak sou semafory a tam ta zatačka stal sem na semáforu do te zatačky směrem do města rozjel to bylo mokro a malem mě to nestalo jen 30000 tisic ale myslím že celí auto malem sem se skutálel steho srázu jak tam je měl sem štestí v neštěstí:-) a to sem jen něco udělal ze zdníma ložiskama a kolem !! No a nasrali mě tam kdyš sem potřeboval akutní servis měli čas aš za týden.-( propích se si nadrš vlastní blbostí dal se na ní hever: :D :D :D
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

jeziis .. a u Matejky zlodeji nejsou teda .. me prijdou velice slusni ... prave mi zachranili prdel s brzdama a super .. jinak cena 30K je v poho .. ja blbe zaparkoval pod Jeep zezadu (no nedobrzdil .. ale z 50ky ... proste strasnej mazec na Velkomoravske jak to tam bylo zuzeny) a nestalo me to o moc min ... a ani jsem to neresil u nic a mam jen 6th gen ... proste Celdy nejsou uplne levny :-)
julik2
Člen Týmu

Příspěvek od julik2 »

no to máš pravdu nejsou to moje auto se počíta uš jako starej vuz tak to mám u něj za 350kč na hod Za víměnu radi sem platil minule asi 1500kč myslel sem že mě omejou no ale co se dá dělat no ja to auto miluju:-) neviměnil bych ho ani za ferary :-)
sice mám problém nevím jestli je řešitelnej kdyš jedu na na trojku tak mi jako by někdy povolí plyn vubec steho nechápu:-(
Odpovědět

Zpět na „Celica“