2Pavo.B: prosimte uplne jsem na to zapomnel, jak s tim koleckem do anteny?
co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak ted jsem si na neco vzpomnel, takze mi to funguje
kdyz jsem auto koupil, tak to prave neslo stahovat a ted to funguje, takze to nejak fakcit musi

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
a ted jsem si vzpomnela na neco ja, kdyz jsem si spravovala zadni ostrikovac tak ses me ptal "a na co ti jako bude zadni ostrikovac" ...ehm no a na co teda tobe bude antena?ja_ma píše:tak ted jsem si na neco vzpomnel, takze mi to fungujekdyz jsem auto koupil, tak to prave neslo stahovat a ted to funguje, takze to nejak fakcit musi
![]()
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
abych mohl poslouchat radio ne. sice ji mam porad vytazenou a funguje to, ale proc to nemit zapojene aby zajizdela, hm?Leňulka píše:a ted jsem si vzpomnela na neco ja, kdyz jsem si spravovala zadni ostrikovac tak ses me ptal "a na co ti jako bude zadni ostrikovac" ...ehm no a na co teda tobe bude antena?ja_ma píše:tak ted jsem si na neco vzpomnel, takze mi to fungujekdyz jsem auto koupil, tak to prave neslo stahovat a ted to funguje, takze to nejak fakcit musi
![]()

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
no tak aspon sis odpovedel i na svou blbou otazku, na co zapojuju zadni ostrikovacja_ma píše:abych mohl poslouchat radio ne. sice ji mam porad vytazenou a funguje to, ale proc to nemit zapojene aby zajizdela, hm?Leňulka píše:a ted jsem si vzpomnela na neco ja, kdyz jsem si spravovala zadni ostrikovac tak ses me ptal "a na co ti jako bude zadni ostrikovac" ...ehm no a na co teda tobe bude antena?ja_ma píše:tak ted jsem si na neco vzpomnel, takze mi to fungujekdyz jsem auto koupil, tak to prave neslo stahovat a ted to funguje, takze to nejak fakcit musi
![]()
jinak aby tu nevznikal off topic, tak mam doma fungl novy klakson, taky original motorek k prednim ostrikovacum, a hlavne spoustu dilu na 4 gen Celicu
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
Re: Přímý kit sání K&N
Cena 5000,-Thomas CZ píše:Thomas CZ píše:Prodám přímý kit sání K&N na celdu T23
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Lenulka> off topic? tohle je vlastně skoro celý off topic no ne?
asi 89% lidí sem hodí co sháněj, ale nikdo nenabízí- nidko nekřečkuje
na off topicy se tady nehraje... ale zase nesmí se to přehánět... to ale nehrozí
prosimtě jak se ti podařilo sprovoznit ten zadní ostřikovač? Já od tý doby co celicu mam, tak zadní ostřikovač jaksi nestříká... ale zase jako když pustim přední, tak to stříká až na zadní okno
ale nechápu proč nechce stříkat, a kde by moh bejt problem... jako vůbec mi o to nejde, vlastně to absolutně nepotřebuju, ale když už jsi se v tom vrtala, děkuju za vrtanou 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Ahojte kluci mam problém prostě koupil sem si volant plus nábu namontoval a zístil sem že tak to prostě nepujde protože sem musel vyhodit kroužek co vypína blinkry a diky čemu je zapojený troubení a airbag tak se chci zeptat jestliu náhosou někdo ten kroužek nemáte jo a ještě motorky na centrál děkuju za odpověd Celica t23
podložky pod kola
Mám dvě možnosti:
1.:Koupím duralové rozšiřující podložky pod kola na T23 2x25mm a 2x30mm (rozteč 5x100)
2.:Koupím dural na podložky,výrobu si zajistím
1.:Koupím duralové rozšiřující podložky pod kola na T23 2x25mm a 2x30mm (rozteč 5x100)
2.:Koupím dural na podložky,výrobu si zajistím