Mám možnost koupit: Škodu Fabii novšího typu ( rok výroby 2001 1.4
MPi
najeto73 tis. km.). Nebo Toyota Avensis r.v 1999 1.6 16V, km. stav
neuveden.
Nebo Toyota Carina E 1.6 16V Klima, r.v. 1997 najeto 133 tis. km.
Carina je asi o 12 tisíc levnější a nejvíce z těchto vozů se mi
líbí. Prosím o radu, která koupě by byla nejvýhodnější. Samozřejmě
jenom teoretický, protože do prohlídky pro případného poradce po
internetu nelze zasvětit. Spíš se mi jedná o radu od zkušeného
řidiče. Děkuji. Daniel
Co Vy na to
Taky doufám, že ta fabka tam je jen ze žertu. Co lidí kolem je má, a jsou nové a furt do toho vrážeji prachy. Na jeté toy. uděláš prevent. výměny a pak jen leješ benzín. Jo a občas vyměníš olej . Jinak ani prd.
A konkrétně bych taky preferoval Avensise. Vychází z Cariny, tudíž stejná technika, prověřená z Cariny a modernější kabát. Mmj. srovnej event. ceny za díly na toy. a škodu. Myslíš, že se tolik liší? A kvalita a .... a .... a.... Nepřemýšlej , nebo uděláš blbost. TOYOTA
A konkrétně bych taky preferoval Avensise. Vychází z Cariny, tudíž stejná technika, prověřená z Cariny a modernější kabát. Mmj. srovnej event. ceny za díly na toy. a škodu. Myslíš, že se tolik liší? A kvalita a .... a .... a.... Nepřemýšlej , nebo uděláš blbost. TOYOTA
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Ta Fabia bola urcite zo srandy, to uz radsej Thaliu
Ja by som bral Carinu, na Avensisa 99 dost v servise nadavali, boli tam vadne serie, odchadzala prevodovka a predne brzdy. Vsetko v zaruke menili, cize malo by to byt OK. Teraz mimo zaruky tie 1.6-ky treba prekruzkovavat cca po 100 000 km, ale tiez su to iba vyrobne serie. Mozem ti popripade zistit, ktore mesiace boli problemove.
Ja by som bral Carinu, na Avensisa 99 dost v servise nadavali, boli tam vadne serie, odchadzala prevodovka a predne brzdy. Vsetko v zaruke menili, cize malo by to byt OK. Teraz mimo zaruky tie 1.6-ky treba prekruzkovavat cca po 100 000 km, ale tiez su to iba vyrobne serie. Mozem ti popripade zistit, ktore mesiace boli problemove.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004