becvys píše:Jsem přemýšlel jak si zlepšit svítivost. trochu se mi zdá, že asi blbě vidím či co Nevím kam fouknout nějaká přídavná. O koupi lepších žárovek sem taky přemyšlel, ale záhy narazil na to, že se pálí nasouvací konektory. Taky bych se vás rád zeptal na ty světla (diody) na to denní svícení. To jest jako, že nemusí být potkávací zaplá? Nějací borci tu už takhle jezdí. Další problém by opět byl kam je umístit. Taky jsem narazil na toto http://toyota.autodoplnky.cz/toyota-car ... na-s557090 Když jsem pohledal na netu vypadají fešně, ale ta cena zase. To mám důležitější věci do kterých můžu na autě vrážet Mějte se fajnově a díky za vaše názory. A dodatečně všem to nej do nového roku at vám autí šlapou bez problémů.
S tou cenou se spletli o desetinou čárku ne? Tohle může koupit jenom šílenec, to je poloviční cena hodnoty auta,..
Furt to zvažuju, ale mám blbej pocit z legálnosti téhle výměny. U STK to neřeším, tam jde před kontrolou bez problémů přehodit dráty a vyměnit žárovky, ale co ti policajti na silnici? A co teprv někde za hranicema? Řešil to už s něma někdo? Po ulici už jezdí mrdy starejch rachotin s xenonama, tak si řikám, že je jen otázkou času kdy si švestky začnou vydělávat i na tomhle.
u nas uz na to prijali zakon,, musis mat origo ostrekovace svetiel,, origo automaticke nastavovanie vysky, a samozreme E. AZ potom ti to zapisu do TP,, inak je to nelegalne
kamarát ich mal na aute čo kúpil v D a povedal že to svieti oveľa lepšie ale mne osobne sa páčia tie origoš svetlá viac,pokial som tie jeho svetlá videl len na obrázku tak sa lúbili ale v skutočnosti ...
ja osobne som si to svietenie zariadil tak aby som videl a jazdím teraz dosť často do Rakúska aj Madarska a nikomu moje svetlá resp. žiarovky nevadili ...
u nás ako toyocare písal teraz fakt platí nový cestný zákon ale nie je mi známy prípad že by dali pokutu za xenony a mať ich zapísané v TP je svojim sposobom blbosť lebo by som bol asi jediný v SR ...
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW)
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi