Kolik už kleklo 1ZZ-FE ?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Zadřel(a)?

Ano
7
26%
Ne
20
74%

Celkem hlasů: 27

Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Částka se předpokládám dostane výš (vidím to tak na 500 éček) protože do konce aukce zbývají skoro 3 dny. Ale i tak... :idea:
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Enginedriver píše:......

Tak včera jsem zkusil natankovat OMV Carrera, ten "stooktan" a přijde mi že zvuky z 99% vymizely a celkově to má podstatně hladší zvuk...

....
ad zvuk a palivo - tipuji také na "divný" předstih, který funguje dobře s výceoktanovým palivem - ten spatný zvuk by na to odpovídal..

Jak budem delat Tequillu tak buud vedet více..
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tequilla píše:Sakriš, být to blíž, tak se tam zajedu podívat (jako rezerva by nebyl špatnej za 150 éček i kdyby klepal)
pokud ta cena se udrží je super ( libore nezajedem pro nej?? ) spíš počítej s tím že klepat bude jelikož km nedoloží a muže být z te vadné serie :( ale jako základ na expermenty je dobrej :D

libore, ty víš kde 2g 4AGE leží a že s edá řesit "výměnným zpusobem" :D
Naposledy upravil(a) Idaho dne stř 25.03.2009, 08:15, celkem upraveno 1 x.
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

Tak to vypada ze je tu dalsi do klubu polomotoraru, ale divny ,zadny divny zvuky,olej totalne plnej ale sviti kontrolka motoru!!!!! ma to za sebou nekdo v tomto stylu???
Celica T23 GT (2OOO)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Čím dál víc mi to 1zz vrtá v hlavě. Neboj 4age přijde na řadu. Dnes při ataku 9500 a 15minut zátěži přes 9000 asi odešla vodní pumpa,ale stále ještě jede. Zkrátka toyota :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Idaho píše:
Tequilla píše:Sakriš, být to blíž, tak se tam zajedu podívat (jako rezerva by nebyl špatnej za 150 éček i kdyby klepal)
pokud ta cena se udrží je super ( libore nezajedem pro nej?? ) spíš počítej s tím že klepat bude jelikož km nedoloží a muže být z te vadné serie :( ale jako základ na expermenty je dobrej :D

Hlavně na něj zatím nepřihazuj prachy, ať to není zbytečně vyšponovaný :D. Musím sehnat nějakýho nafťáka a pak bych tam i zajel, pokud se zadaří to vydražit, tak jdu do něj (je to 600km)
Naposledy upravil(a) Tequilla dne úte 24.03.2009, 22:40, celkem upraveno 1 x.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tequilla píše:
Idaho píše:

Hlavně na něj zatím nepřihazuj prachy, ať to není zbytečně vyšponovaný :D.
neboj zásadne dražím 1-3minuty před koncem :D
Naposledy upravil(a) Idaho dne stř 25.03.2009, 08:15, celkem upraveno 1 x.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

lukas87 píše:Tak to vypada ze je tu dalsi do klubu polomotoraru, ale divny ,zadny divny zvuky,olej totalne plnej ale sviti kontrolka motoru!!!!! ma to za sebou nekdo v tomto stylu???
to bych neviděl tak dramaticky. Kontrolka motoru bude jiná chyba. Přijed na diagnostiku,budeme vědět na čem jsi do 20minut.
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

radssi bych stim nejel,nevim no :(
Celica T23 GT (2OOO)
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

lukas87 píše:radssi bych stim nejel,nevim no :(
Pokud tam olej je a v motoru nic neklepe, tak se není téměř čeho bát. Diagnostika je hotová hned (libor ví co dělá) a pak budeš hned vědět co to je...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pokud je olej v pohodě,neklepe to a svítí kontrolka motoru tak je problém na 100% jinde. Takže pokud auto jede a nemá třeba sníženy výkon,což by znamenalo přepnutí ecu do nouzového režimu pořád můžeš přijet. Nedělal jsi nějaké experimenty jako třeba vyhození kat,úprava sw atd?
Hanisek
Řidič

Příspěvek od Hanisek »

lukas87 píše:Tak to vypada ze je tu dalsi do klubu polomotoraru, ale divny ,zadny divny zvuky,olej totalne plnej ale sviti kontrolka motoru!!!!! ma to za sebou nekdo v tomto stylu???
me taky svitila, asi tyden, auto jsem potreboval, na servis nebyl cas, tak jsem jezdil dal. po tydnu zhasla a uz mam najeto dalsich 10 000 km a nic. porad jede, zadny divny zvuk, zadna kontrolka, nezere olej, asi si to rozmyslela :shock:
Toyota Celica 1,8VVT-i
7.gen
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

po precteni tohoto tematu jsme jen tak zkusmo zavolal do toyoty v olomouci,jestli nemaji nejake spatne zkusenosti smazanim u 1,8vvt-i,rek sem jim ze s tim ma docela dost lidi spatnou zkusenost,velmi se divily kde jsem k tomu prisel,ze se jim jeste nestalo aby melis nejakym motorem problem v mazani...
ja osobne mam celiku asi pul roku,priblizne 4000km a jeste jsem nedolyval ani kapicku,porad je tam stejne mnozstvi,coz jsem teda hodne rad...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

aznoh24 píše:po precteni tohoto tematu jsme jen tak zkusmo zavolal do toyoty v olomouci,jestli nemaji nejake spatne zkusenosti smazanim u 1,8vvt-i,rek sem jim ze s tim ma docela dost lidi spatnou zkusenost,velmi se divily kde jsem k tomu prisel,ze se jim jeste nestalo aby melis nejakym motorem problem v mazani...
ja osobne mam celiku asi pul roku,priblizne 4000km a jeste jsem nedolyval ani kapicku,porad je tam stejne mnozstvi,coz jsem teda hodne rad...
pokud ti tohel řekli tak bych je nenchal vymenit ani svíčky u auta, protože toyota sama vydává service bulletiny s touhel teatikou atd, takže když tohle řekli tak ti bud lžou a už bych jim nic nedal, nebo nemají žádné info od toy a nejosu tedy autorizovaný servis a nebo na informace co rozesílá TOY serou a v tu chvíli bych to knim taky nedal :D
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Mě v Pce taky nejdřív tvrdili, že nevědí a až když jsem dala najevo, že o tom vim celkem dost, tak se jim rozvázal jazyk. Schválně to tají. Už jim auto nikdy nesvěřím! :evil:
Odpovědět

Zpět na „Celica“