Užitečné doplňky pro AVENSIS
presne jak rikas, ja je mel na vsech predeslych autech,tak tady musi byt taky-) jednak je to prakticky a taky to dobre vypada.Takze tmavy dozadu a svetlejsi dopredu.Stanley píše:tmavé fólie určite ANO, ak ich raz vyskúšaš, tak si ich dáš na každé ďalšie autoa1bert píše:-přední zástěrky
-zadní parkovací senzory
- a ještě uvažuji o tmavých foliích na zadní skla..
do auta nieje vidieť a nieje v ňom tak teplo - to je isté
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
z pohledu laika by to možna předělat šlo (natáhneš nové dráty), ale musel bys asi obětovat tu mlhovku...saab píše:Se zkusím zeptat v Toyotě jestli to jde "předělat" do druhého světla. Pokud ne, tak místo obyč. parkovacích senzorů koupím senzory s kamerou, která má i noční infra provoz
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Myslíš obětovat poviné vybavení vozu? To snad ne, mohl by si taky přivrtat červenou kostku ze škodovky někam do nárazníku, to nemyslíte vážně, pust si při couvání mlhovky a máš to nastejnoGongush píše:z pohledu laika by to možna předělat šlo (natáhneš nové dráty), ale musel bys asi obětovat tu mlhovku...saab píše:Se zkusím zeptat v Toyotě jestli to jde "předělat" do druhého světla. Pokud ne, tak místo obyč. parkovacích senzorů koupím senzory s kamerou, která má i noční infra provoz
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to mě tak napadlo, ale ještě sem nepřišel na to jak ji nahraditchudy píše:Myslíš obětovat poviné vybavení vozu? To snad ne, mohl by si taky přivrtat červenou kostku ze škodovky někam do nárazníku, to nemyslíte vážně, pust si při couvání mlhovky a máš to nastejno

nezbývá než si na to zvyknout a nevyrtat do toho pokud to funguje...
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak mě napadlo, proč překopávat světla? Nechat to tak jak je a přidat dozadu (třeba pod nárazník) nějaké světla? Mam namysli něco jako jsou pro denní svícení (jako co se týče velikosti)...to by neprošlo?
Uznávám, jen sem etřelil, nevim kolik tam má nový avík místa, ale jen jako prvotní nápad. Hlavně mě nekamenujte...
Uznávám, jen sem etřelil, nevim kolik tam má nový avík místa, ale jen jako prvotní nápad. Hlavně mě nekamenujte...

Já to myslel spíš tak, že bych prohodil mlhovku se světlem zpátečky. Ale asi se na to vybodnu, protože jsem si uvědomil, že při parkování u obrubníku v noci je to světlo užitečnéGongush píše:z pohledu laika by to možna předělat šlo (natáhneš nové dráty), ale musel bys asi obětovat tu mlhovku...saab píše:Se zkusím zeptat v Toyotě jestli to jde "předělat" do druhého světla. Pokud ne, tak místo obyč. parkovacích senzorů koupím senzory s kamerou, která má i noční infra provoz

BTW: jak máte zabezpečené auto (zamykání zpátečky, alarm, ...) ?
ty mas tohle leptani VIN?premyslim objednat...hudyss píše:jak pise lampacz,zabezpeceni je taky nutne.U me jiz defend a VIN leptani instalovano chvilku po koupi.Mam rad sve auto-)))
http://www.vin-mark.cz/Order3_form.php
Naposledy upravil(a) David.306 dne stř 18.03.2009, 19:30, celkem upraveno 1 x.
jeste se chci zeptat na kolik vyjdou folie na skla?a kde ste si je nechavali lepit?(samozrejme s atestem)
a co takhle chromove doplnky na avensis T25,da se neco nekde sehnat?
a nemate nekdo nejakou ochrannou folii (nebo tak neco) na zadnim narazniku v mistech kde se otevira kufr?Nejaka rada či inspirace?
a co takhle chromove doplnky na avensis T25,da se neco nekde sehnat?
a nemate nekdo nejakou ochrannou folii (nebo tak neco) na zadnim narazniku v mistech kde se otevira kufr?Nejaka rada či inspirace?

Ten VIN na sklech je dobrý nápad, díky za tip
Teď jsem na to koukal a do konce března na to maj akci za 390,- Kč (leptání - http://www.vin-mark.cz ), takže není co řešit
Teď už jen zvážit dilema zamykání zpátečky vs. alarm

a co takhle nejaky pager?saab píše:Ten VIN na sklech je dobrý nápad, díky za tipTeď jsem na to koukal a do konce března na to maj akci za 390,- Kč (leptání - http://www.vin-mark.cz ), takže není co řešit
![]()
http://levnealarmy.cz/eshop/pagery-gsm/