Už jsem tu řešil problém,že mi auto cukalo a nakonec jelo na 3válce, stalo se mi to zhruba měsíc po tom co jsem nechal "PROFI" umýt motor, nakonec byly mokrý svíčky, ty se vysušily a auto zas dělalo radost,ale...
Jelikož na ručním mytí měli nával,tak jsem navštívil zhruba před měsícem hadrovou myčku v ČB (u FATO), přijel jsem kolem 16h domů, zaparkoval MRko do brány a druhý den dopoledne jsem chtěl nastartovat, auto vůbec nechytalo, startér točil,ale jakoby tam nebyl žádnej benzín, nemělo žádnou tendenci chytnout a když už chytlo,tak na 0,5s, mělo zhruba 400ot/min a hned zas chcíplo a znělo jak traktor... Přijdu k autu za 3h a chytlo v pohodě, jel jsem ho projet a žádný problém...
Autem jezdím každej den a najedu zhruba 70km/denně, po týdnu se vracím ze školy, zastavím na poště, za chvilku se vrátím, nastartuju a autu zhruba po 10s padly otáčky a chcíplo,tak jsem ho zkoušel znovu nastartovat a nic... Nutno poznamenat,že dost sněžilo a sníh rovnou tál (Že by vlhkost?). Přijdu za 4hodiny a auto zas chytlo a jelo v pořádku.
Až zase zhruba po týdnu jsem auto nechal přes noc na parkovišti, pršelo... Přijdu ráno a auto nechytlo,tak jsem si řekl,že přijdu zas za 2-3hoďky

A včera sednu ráno do auta a auto nechytlo, tak to neřeším, vemu druhý a jedu do školy, přijedu ze školy a auto zase nechytlo.. Zkoušel jsem to několikrát během včerejška i dneška a auto pořád nechytá.
Tak jsem zkoušel dělat diagnostiku a znova chyba 21, což mi házela když byly mokrý svíčky,tak jsem je zkontroloval a jsou suchý až na jednu která je u dosedací plochy hlavy malinko vlhká,ale i tak by přeci auto mělo nastartovat....
Zkoušel jsem vymazat chyby v ŘJ, nepomohlo...
Ještě jsem si všimnul,že svíčkový kabely jsou něčím omotaný,nevím jestli to tak má být. Třeba už jsou mrtvý a někdo předemnou se jim snažil prodloužit život...
Co to sakra zas může bejt?
Ještě mě napadlo,že tankuju pořád u stejný benzíny, možná zkusit jinej benzín,ale mám tam plnou nádrž...
Je mi jasný,že to stejně budu muset odtáhnout do servisu,ale možná se někomu stalo to samé,když s autem jel do myčky...
Omlouvám se za délku a srozumitelnost