Simulátor RACER

hry nejen s Toyotami
Odpovědět
Uživatelský avatar
MichalS
Manager Týmu
Příspěvky: 469
Registrován: sob 17.11.2007, 09:25
Bydliště: Blansko
Kontaktovat uživatele:

Simulátor RACER

Příspěvek od MichalS »

Musím se se všema podělit o dnešní nález, třeba ho někdo zná a třeba taky ne. Jedná se o hru RACER - je to free, dělá to parta lidí kteří se zaměřujou PŘEDEVŠÍM na fyziku. Co je na tom parádní tak že dalších xx lidí do toho dělá modely aut a tratí. Např. stahl jsem krásně zpracovanou MR2 nebo Nissana 300ZX (velikost modelů klidně i 10MB).Pokusím se narychlo popsat zdroj a jak na to.

Web : http://www.racer.nl/ - 8) zde najdete i pěkné screeny 8) , vkládat je sem nebudu, udělejte si chvilku a podívejte se na ně tam, stojí to za to.

V Downloadu najdete verze řady 5, 6, a beta řady 7.
K verzím jsou v textu poznámky - jak řešit případné chyby a co stáhnout pro jejich opravu.

Problémy:
Ačkoliv hra má cca 40MB tj. engine + jedno auto + jedna trať, verze 6 a 7 používáí pixel shadery paravděpodobně v.3. Po rozbalení 6 a 7 verze ani jenda nejela. Zkusil jsem proto stáhnout opravný "balíček" a hra se rozjela, ALE když si chcu vybrat v menu auto, nejde to - objeví se showroom s autem které tam není a po chvíli se hra kousne - vysvětlení - na grafárně mám podporu pixel shaderu V.2. Bylo by dobrý kdyby to někdo otestoval a pak sem napsal co má za grafiku abych to mohl porovnat jestli je to fakt shaderama.

Pokud jsou tu lidi co maj grafiku jako já s pixelshaderem V.2. můžete stáhnout nejnižší verzí tj. 5., ale nedělejte to, nejdou do ní vkládat modely aut !!! Řešením je stáhnout odlaďenou V.5_3b - super otestovaná a jede mě, ale link na ni přímo nemají, - je na ftp ftp://ftp2.racer-xtreme.com//racerxtr/racer/ - přihlaste se nejlíp přes total commander jako anonymní, heslo a jméno zadejte cokoliv.

Podle screenshotů ve vyšších verzí dělaj ty shadery docela mazec efekty, zkuste to testnout a napsat jak jste dopadli, fakt to stojí za to !!!!!!!
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Uživatelský avatar
SeeJ.
Manager Týmu
Příspěvky: 437
Registrován: pon 25.08.2008, 16:56

Příspěvek od SeeJ. »

znám, znám,... celkem super a obtížné,...
.....jen nevím proč, naposled mě to nešlo nainstalovat, za**** kompl :mad: :lol:
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Odpovědět

Zpět na „Gamesky“