Nová corolla

vše ohledně modelové řady Corolla
petrpro
Člen Týmu

Nová corolla

Příspěvek od petrpro »

Ahoj všem,tak zítra si jdu pro ni.Těším se na ni moc toho o ní napsáno nebylo a tak jen ztoho co znám byla pěna samá chvála.Tak hned jak to projedu dám vědět.Bude to 1.4VVT-i Sol 08 edition. :D
Rád si s vámi o ní písnu hlavně na co si dát pozor a tak.
zdárek petr
1.3 55kw
Manager Týmu

Re: Nová corolla

Příspěvek od 1.3 55kw »

petrpro píše:Ahoj všem,tak zítra si jdu pro ni.Těším se na ni moc toho o ní napsáno nebylo a tak jen ztoho co znám byla pěna samá chvála.Tak hned jak to projedu dám vědět.Bude to 1.4VVT-i Sol 08 edition. :D
Rád si s vámi o ní písnu hlavně na co si dát pozor a tak.
zdárek petr
Tak tu potom dej obrázky :D
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

Tak jsem ji přivezl moc fajn auto.Zítra volím na chatu tak potom vložím nějaké to foto.
8)
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

Tak ahoj všem.Mám jí týden a kromě hledání optimální polohy sedačky jsem se z ničím jiným nesetkal.Za týden se chystáme na hory tak uvidíme co dokáže na sněhu? :?:
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

Tak na horách bylo super i auto se osvětčilo.horší to bylo ,když jsem se vrátil domů.Druhá cesta do práce a hle 10cm sněhu na kolínsku a už mě jeden šikula trefil,měsíc staré a 800km najeto.Deset minut jsem to v autě rozdejchával jinak bych ho hned musel trefit :evil: .Mám zbořený celý levý bok,dveře přední,zadní a k tomu zadní blatník.Dnes jsem to odvezl do toyoty a odhad 140.000kč.Nic neopravují všechno se bude měnit.Náhradní vozidlo mám Aurise 1,6MMT.Tak ať máte aspoň vy šťastnější kilometry.čauky
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Uprimnou soustrast, ja bych tem lidem naplacal na holou. Byl to magor v oktavce nebo nejakej jinej posuk ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

normální dvoumetrový vykuk v mrňavém puntu
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

foto nehody je v albumu
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

tak tohle vyloženě na**** .. já nevim co bych dělal mít nový auto. ale snad to opraví k nepoznání.

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Gortz
Člen Týmu

Příspěvek od Gortz »

Tak to je klasickej pešek :cry: :cry: . Ale mužeš se utěšovat že se ti nic nestalo.
S120
Mazda 323 1.4 16V
Toyota Corolla Verso 1.6
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

Já to taky tak beru hlavně ,že se nic nestalo.Až to dají do kupy tak to zas uložím.Ale je to vše výměnou tak by to mělo dopadnout dobře.
Vaclav Kopecky
Navigátor

Nejstarší Toyoťák

Příspěvek od Vaclav Kopecky »

Tak to je pech, jak si sliboval nějaké to foto, tak tě asi ani v duchu nenapadlo, že to bude po bouračce. Máš tu smůlu vybranou hned ze začátku a řekni si - když nejde o zdraví, jde o hov.., servis opraví a pojišťovna zaplatí. Pár zvídavých otázek - byla u toho policie a do jakého servisu si to dával?
Obrázek
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

Policii jsme volali mám to na lízačku a tak jsem žil v tom,že to musí být přes policii.Ty tam na mě nejdříve vyrukovali cože je voláme no a to bylo něco na mě ještě potom že mě ten troba nabral.Nejprve to je škoda větší jak 100.000kč a já ,že to vidím na výměnu obou dveří nový model práh a zadní blatník,tak nevím jak oni ale já si je platím z daní tak že mohou se dát do práce.To je trochu nadzvedlo,ale co je to jejich práce já s toho taky nebyl odvázaný.No pak už mi v klidu vysvětlily,že i když je auto na lízačku tak v případě menší škody se už PČR volat nemusí,stejně pojišťovna vše zaplatí když se domluví na místě kdo je viník a s vypsaným záznamem o nehodě si to můžete nechat potvrdit na služebně.
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

No a jinak jsem to dal přímo do Toyoty v Průhonicích,mám tam skvělé zázemí a servis jsou to profíci každým coulem,přivezeš auto a o vše se postaraly 8) .Nejvíce jak jinak mě potrápil technik z pojišťovny viníka :mad: no a tak jsem to odvezl do toyoty a o vše se postaraly. :D
petrpro
Člen Týmu

Příspěvek od petrpro »

Tak dnes jsem byl v toyotě podepsat fakturu za opravu a světe div se konečná cena za opravu 95.000kč.Nic se neopravovalo vše vyměněno a nově stříknuté celé auto.No a za půjčeného Aurise cena pro pojišťovnu 20.400kč.Teď už jen počkám na potvrzení od pojišťovny a můžu si z autem odjed.Tak doufám ,že další kilometry už budou probíhat v poklidněším tempu.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“