Kolik repro.
Kolik repro.
Chci vyměnit repro v Yarisu (2000) mé přítelkyně. Je možné, že by tam měla jen ty dva repráky na palubovce? Nevidím nikde na dveřích mřížky a než to rozeberu, tak se radši zeptám. Díky za info.
cca před týdnem jsem do Yariska 2001 montoval (mimo jiné - kotouče, nové gumy u stabilizátorů...) rádio a další dvě repro do dveří. Elektroinstalace by tam teoreticky měla být už nachystá (na konektoru jsou vodiče, které vedou do neznáma), ale v mém případě je schovaná někde v palubovce jelikož není vyvedená až do dveří. Jednodušší pro mě bylo natáhnout kablík znovu. Šlo to celkem bez problémů. "Největší" problém bylo přizpůsobit středový panel tak, aby se tam vlezlo rádio. Jinak mám francouzský model.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Ahoj :denso píše:cca před týdnem jsem do Yariska 2001 montoval (mimo jiné - kotouče, nové gumy u stabilizátorů...) rádio a další dvě repro do dveří. Elektroinstalace by tam teoreticky měla být už nachystá (na konektoru jsou vodiče, které vedou do neznáma), ale v mém případě je schovaná někde v palubovce jelikož není vyvedená až do dveří. Jednodušší pro mě bylo natáhnout kablík znovu. Šlo to celkem bez problémů. "Největší" problém bylo přizpůsobit středový panel tak, aby se tam vlezlo rádio. Jinak mám francouzský model.
mám asi toho samého 01 francie ,prosímtě jaké jsi kupoval kotouče a destičky jestli můžeš poraď .Díky Dušan