Rav I.generace

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
sfinga
Člen Týmu

Rav I.generace

Příspěvek od sfinga »

Zdravim,

behem posledni doby jsem se nejak zakoukal do SUV.
Libi se mi masivni dojem, vysoky vyhled a kufr skladovatelny do vysky.

Mam rad Toyotu a nejnovejsi RAV 4 je presne to co hledam.
Bohuzel, prestoze mam slusnej prijem, 700 tis za auto davat nehodlam, takze musim hledat v ojetinach.
A to hodne hluboko, az na samem zacatku vyroby tohohle typu ...

Muj predpokladany rozpocet je 150, maximalne 200 tis (pokud by to opravdu stalo za to).
Pozadavky na auto jsou: vetsinou ve 2 lidech a pes, potreba velkeho kufru, hlavne na vysku, jizda vetsinou po meste a silnicich s moznosti zajet i na nezpevnene cesty, vylety do zahranici

Z techto pozadavku mi nejlepe vychazi 3 dverova RAVka, rv. kolem 1998.

Se stazenyma sedackama je mista v kufru habadej.
S vytazenyma pro pripaadne dalsi spolujezdce a jejich zavazdala misto dostacujici.
Vzhled SUV (s prednim ramem) splnuje, a zaroven je malym vozem pro snadny pohyb a parkovani ve meste.

Ovsem, maji vetsinou najeto kolem 150tis a vubec netusim, jakou maji spotrebu. S vysokym povinnym rucenim jsem se smiril, ale s vekou spotrebou asi ne.

Takze jake mate zkusenosti s temito auty? Co by jste mi poradili?

PS.
Moje predstava je rv min 1998, najeto do 130tis, cerna barva, stresni okno, klimatizace ... ale to chci asi prilis, co? :)

Diky moc za jakykoliv prispevek.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Jestli těch 150 tis. km bude najeto na silnicích, tak Ti snad nemusí vadit, že to vydrží už jen dalších 350 tisíc.....? :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
sfinga
Člen Týmu

Příspěvek od sfinga »

Jimmi píše:Jestli těch 150 tis. km bude najeto na silnicích, tak Ti snad nemusí vadit, že to vydrží už jen dalších 350 tisíc.....? :wink:
Aha, tak to asi ziju v mylnych predstavach, ze auto nad 150 tis uz je na odpis :lol:

Asi to plati u obycejnych osobaku, ale u terenich a SUV je to jinak? Nebo je to tim, ze se jedna o Toyotu? Uvedte me nekdo prosim do obrazu, at vim, jak vybirat - diky!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

prave starsi toyoty jsou hodne kvalitni a vydrzi spousty km , u tech novejsich uz to takove pravidlo neni, ovsem vzdy zalezi na konkretnim vozu a majiteli
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Ono záleží i na tom, kolik má najeto doopravdy - a tady se nedá věřit ani servisním knížkám.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“